Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
  • Bedrijfsverhaal Now New Next

    Now New Next is een allround ontwerpbureau voor ‘branding & packaging design’ in de food, near food en non-food branche met een scherp oog voor de veranderde consument en duurzaamheid. Regelmatig hebben ze HAS'ers rondlopen en dat is niet zomaar!

  • Cursist Wendy over Bedrijfskunde voor de tuinbouw

    Na afronding van haar mbo-opleiding, was Wendy op zoek naar meer informatie over bedrijfskunde, specifiek binnen de tuinbouwsector. Zo kwam zij terecht bij HAS green academy en nam zij deel aan de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw. Ze vertelt over de uitdagingen en successen die zij heeft ervaren, en hoe deze opleiding impact heeft op haar professionele ontwikkeling.

  • Docentverhaal Abel Jan

    Abel Jan is Docent Marketing bij de opleiding Food Innovation. Naast het lesgeven is hij sinds een aantal jaar ook BO-coördinator. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Bas

    Mijn naam is Bas Verbakel en ik ben al bijna 2 jaar docent aan HAS green academy. Ik begeleid met heel veel plezier de studenten van de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness.

  • Docentverhaal Erik

    Mijn naam is Erik de Rooij, ik ben docent bij de opleiding Tuinbouw en akkerbouw en werk al acht jaar voor de HAS.

  • Teacher story Gracia

    Hi! My name is Gracia Ribas, I am originally from Mexico and I have been working at HAS green academy for 3.5 years.

  • Docentverhaal Kelly

    Kelly is sinds vier jaar werkzaam als Docent Food Innovation op de HAS green academy. Voordat ze bij de HAS green academy kwam werken heeft ze verschillende functies in het binnen- en buitenland gehad, altijd met voeding als rode draad. Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Maike Konings

    Hoi, ik ben Maike Konings en ik woon in Moergestel. Ik werk inmiddels 21 jaar op de HAS als docent, begeleider en coach voor de opleiding Management van de Leefomgeving en mindfulness-trainer voor studenten van alle opleidingen. Ik heb ook een eigen bedrijf, genaamd Mind4Work, waar ik één of twee dagen per week voor werk. Ik vind het een superleuke combinatie die me scherp houdt en zorgt voor afwisseling.

  • Docentverhaal Marjolein

    Marjolein werkt al zeven jaar op de HAS green academy als docent bij de opleiding Food Innovation. Haar opgedane kennis als voedingstechnoloog brengt ze naar de praktijk door middel van verschillende lessen in de design richting. Wil je meer weten over de (werk)ervaringen van Marjolein? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Marnix

    Hoi, mijn naam is Marnix ten Holder. Ik ben 35 jaar oud en docent bij de opleiding Management van de Leefomgeving aan HAS green academy. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Planologie en Geografie. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaar gewerkt in de advieswereld voor verschillende organisaties in het ruimtelijk domein. Ik heb veel ervaring opgedaan met projecten in de ruimtelijke ontwikkeling en participatie. Na bijna tien jaar advieswerk dacht ik: 'Ik wil het onderwijs wel eens proberen'. Ik vind het namelijk leuk om met jonge mensen te werken, hen te coachen, kennis over te brengen en hen te begeleiden in projecten.

  • Docentverhaal Rob

    Zijn passie voor onderzoek en de wereld van Food was er altijd al. Met een ruime internationale werkervaring is Rob sinds een aantal jaar docentonderzoeker bij de opleiding Food Technology. Met een specialisatie in het vakgebied conserveren is hij voornamelijk bezig geweest in de proceskant van het werkveld. Rob geeft nu les, is een onderzoeker in het lectoraat van 'voedselproductie in een circulaire economie' en daarnaast begeleid hij verschillende afstudeeronderzoeken. Meer weten over de verschillende (werk)ervaringen van Rob? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Roel

    Roel begon zijn carrière als grafisch vormgever. In het werkveld kwam hij er al snel achter dat hij het heel leuk vond om bezig te zijn met verpakkingen. Hij kreeg het aanbod om in het buitenland te gaan werken, maar besloot het zelf over een andere boeg te gooien en besloot zijn kennis en ervaring uit de praktijk naar het onderwijs te brengen. Benieuwd naar meer over Roel zijn (werk)ervaringen? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Ronald

    Mijn naam is Ronald Sol, ik ben al 12 jaar docent aan HAS green academy. Ik begeleid met heel veel plezier de studenten van de opleiding Veehouderij.

  • Docentverhaal Stef

    Hoi, ik ben Stef Noort, 36 jaar en nu bijna 2 jaar werkzaam op de HAS green academy. Met veel plezier begeleid ik de studenten van de opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness.

  • Docentverhaal Tom Brink

    Hoi, ik ben Tom Brink. Ik werk inmiddels al 6 jaar op de HAS voor de opleiding Toegepaste Biologie, waar ik voornamelijk plantgerelateerde projecten begeleid en hoorcolleges geef. In 2012 kwam ik op de HAS waar ik Toegepaste Biologie heb gestudeerd. Daarna ben ik Plantenwetenschappen gaan studeren in Wageningen en vervolgens ben ik teruggekomen op de HAS als docent. Hier ben ik na 6 jaar nog steeds blij mee.

  • Moeder Dorien en dochter Dana geven tips

    Een vervolgopleiding kiezen is, voor een bijna schoolverlater, een lastige opgave. De keuze is groot en wat vind je nu echt leuk? Maak ik nu een keuze voor de rest van mijn leven? Heb ik de juiste vooropleiding? Wat kan je als ouder/verzorger doen om te helpen kiezen?

  • Stageverhaal Dewi

    Voor haar specialisatie packaging & design nam Dewi in haar tweede studiejaar van de opleiding Food Innovation deel aan het Instant groentesoep verpakkingsproject.

  • HAS green academy student

    Stageverhaal Giel

    Giel volgt de opleiding Applied Geo-Information Science en vertelt over zijn stage in Portugal.

  • Stageverhaal Imme

    Imme zit in haar derde jaar van de studie bedrijfskunde en foodbusiness. Tijdens dit schooljaar heeft ze een stage gelopen van 10 weken. Imme heeft dit gedaan bij Scherpenhuizen BV, een bedrijf dat AGF-producten verpakt en exporteert naar meer dan 15 landen. Klanten van Scherpenhuizen zijn supermarkten en retailers

  • Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

    Stageverhaal Jarno

    Jarno is een bioloog in hart en nieren. Als kind had Jarno al veel interesse in de natuur en vond hij het heerlijk om buiten te zijn. Het is dan ook niet zo gek dat hij Toegepaste Biologie aan HAS green academy studeert.

  • HAS green academy student

    Stageverhaal Ken

    Ken zit in het derde jaar van de opleiding Food Technology en heeft stagegelopen bij Dommelsch Brouwerij in Dommelen.

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding