1. Home
  2. Meer HAS
  3. Reviews
  4. Bedrijfsverhaal Now New Next

Bedrijfsverhaal Now New Next

Now New Next is een allround ontwerpbureau voor ‘branding & packaging design’ in de food, near food en non-food branche met een scherp oog voor de veranderde consument en duurzaamheid. Regelmatig hebben ze HAS'ers rondlopen en dat is niet zomaar!

Ariane van Mancius, eigenaresse van Now New Next, vertelt over de samenwerking met HAS studenten/afgestudeerden.

Samenwerking

Now New Next werkt graag en vaak samen met stagiairs en alumni van HAS green academy in Den Bosch en Venlo. Now New Next is een netwerkorganisatie gericht op "The future in food and packaging". We kijken naar het geheel, dus zowel naar positionering, marketing, 2D-ontwerp, 3D-ontwerp, duurzaamheid en inkoop. Omdat jullie studenten op deze manier ook opleiden, is het letterlijk een perfecte match en hebben daardoor dus graag HAS'ers in ons bedrijf. We zijn een klein en hands-on bureau, dus zowel stagiairs als vaste medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en vrijheid in hun functie. Het niveau bij ons is hoog, dus je moet echt hard werken om zo'n divers takenpakket aan te kunnen. Bij ons is middelmatigheid niet acceptabel.

HAS en NNN: een match made in heaven

Ontwikkeling

De wereld wordt steeds complexer, waardoor er niet langer één oplossing voor een probleem is. Dat betekent dat zowel studenten als medewerkers de projecten vanuit verschillende perspectieven moeten kunnen beoordelen en aanpakken, iets wat ze bij ons leren. We bereiden ze letterlijk voor op de arbeidsmarkt. Én krijgen de beste opleiding in foodinnovatie, ze worden heel compleet opgeleid waardoor ze waardevolle krachten voor bedrijven worden.

Naast hard werken besteden we veel aandacht aan ontwikkeling van stagiaires en medewerkers door middel van seminars, beurzen en verdiepende bijeenkomsten. We lunchen elke dag gezellig vegetarisch samen in ons prachtige designcentrum en houden regelmatig teambuildingssessies. Stagiairs worden serieus genomen en krijgen goede begeleiding, wat resulteert in hoge scores voor de studenten.

Kortom, HAS en NNN een match made in heaven.

Samenwerken?