1. Home
 2. Meer HAS
 3. Evenementen

Evenementen

Bekijk hier al onze evenementen

Expertise
Alle evenement types
Locatie
 • Open dag in Den Bosch

  pubDate
  29-05-2024

  Zien we je op woensdagavond 29 mei 2024 tijdens onze open dag? Speciaal voor laatkiezers of juist voor early birds! Perfect voor een snel bezoek, maar zeker een goede kans om te ontdekken wat HAS green academy jou te bieden heeft.

 • Symposium Verdienvermogen voor kringlooplandbouw

  pubDate
  30-05-2024

  Wat zijn de succesfactoren om verdienvermogen voor kringlooplandbouw te genereren? En wat is er nodig om deze transitie te realiseren? Daar heeft het project Kennis voor Verdienvermogen zich op gefocust. Ga jij hier 30 mei mee over in gesprek?

 • Open dag in Venlo

  pubDate
  30-05-2024

  Zien we je op donderdagavond 30 mei 2024 tijdens onze open dag? Speciaal voor laatkiezers of juist voor early birds! Perfect voor een snel bezoek, maar zeker een goede kans om te ontdekken wat HAS green academy jou te bieden heeft.

 • College What about Soil: ’Bodemverbetering met data: van overzicht naar inzicht’

  pubDate
  30-05-2024

  Op 30 mei, van 18.00 tot 20.30 uur, vindt het nieuwste college van ons collegereeks 'What About Soil' plaats met het thema 'Bodemverbetering met data: van overzicht naar inzicht’. Duik dieper in het rijk van de bodem terwijl onze deskundige sprekers Geert-Jan van der Burgt en Nicole Bartelds hun kennis en inzichten delen over de cruciale rol van data bij bodemverbetering.

 • Proefstuderen Toegepaste Biologie Den Bosch

  pubDate
  03-06-2024

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Toegepaste Biologie? Kom proefstuderen en ontdek wat de opleiding inhoudt, krijg een voorproefje van de lessen en leer alvast medestudenten kennen! Dit is de laatste proefstudeerdag van Toegepaste Biologie dit schooljaar.

 • logo_expo

  HAS Expo 2024

  pubDate
  13-06-2024

  Deze digitale expositie laat zien hoe onze studenten hun talent inzetten om bij te dragen aan de oplossingen voor o.a. duurzame voedselproductie, klimaatrobuuste landschappen en gezonde leefomgevingen.

 • Hart voor Groen Onderzoeksevent

  pubDate
  13-06-2024

  Heb jij een hart voor groen onderwijs en interesse in praktijkgericht onderzoek? Kom dan op donderdag 13 juni naar het Hart voor Groen Onderzoeksevent.

 • Gezonde voeding en gezond leven

  Mini-symposium Gezonde voeding & gezond leven

  pubDate
  18-06-2024

  Op deze middag zullen onze studenten de nieuwste resultaten van onze projecten presenteren. In deze projecten staat gezonde voeding voor mens en planeet centraal. Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: duurzaam voedselgedrag van jongeren; het meten van de gezondheid van onze voedselomgeving; duurzame en gezonde voeding voor ouderen met en zonder overgewicht; verzadiging en textuur van vlees en vleesvervangers. Wees welkom en laat je inspireren door de nieuwste resultaten!

 • Aftrap collegereeks 'Een Goede Boterham Met Natuur'

  pubDate
  18-06-2024

  Maak je agenda vrij op dinsdagavond 18 juni 2024. Van 19.00 tot 21.00 uur vindt onze allereerste bijeenkomst plaats van de collegereeks 'Een Goede Boterham met Natuur'. Tijdens deze spraakmakende avond zullen onderzoekers, partners, experts én boeren hun waardevolle kennis en ervaring delen over de bedrijfsvoering van natuurinclusieve landbouw.

 • Meeloopdag in Venlo

  pubDate
  28-06-2024

  Ben je je aan het oriënteren en wil je graag ontdekken hoe een dag bij de opleiding van jouw keuze eruitziet? Leuk! Kom een dagje meelopen bij een van de opleidingen in Venlo! Vul het formulier in en dan plannen we samen met jou een datum waarop je mee kunt lopen met een student.

 • Mbo-doorstroomdag Den Bosch

  pubDate
  31-03-2025

  Je mbo-diploma (bijna) op zak en wil je graag doorstuderen? Leuk! De overstap kan meerdere vragen oproepen. Welke opleidingen zijn er? Hoe verloopt overstap? Wat is het verschil tussen mbo en hbo?

 • Mbo-doorstroomdag Venlo

  pubDate
  04-04-2025

  Je mbo-diploma (bijna) op zak en wil je graag doorstuderen? Leuk! De overstap kan meerdere vragen oproepen. Welke opleidingen zijn er? Hoe verloopt overstap? Wat is het verschil tussen mbo en hbo?

 • IFA studenten HAS green academy

  Meeloopdag in Den Bosch

  pubDate
  Plan een meeloopdag

  Je bent je aan het oriënteren en wil graag ontdekken hoe een dag bij de opleiding van jouw keuze eruitziet. Tof, kom een dagje meelopen in Den Bosch! Vul het formulier in en dan plannen we samen met jou een datum waarop je mee kunt lopen met een student.

Filters

Expertise
Alle evenement types
Locatie