1. Home
 2. Meer HAS
 3. Evenementen

Evenementen

Bekijk hier al onze evenementen

Expertise
Alle evenement types
Locatie
 • Proefstuderen Toegepaste Biologie Den Bosch (online)

  pubDate
  08-06-2023

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Toegepaste Biologie? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan online proefstuderen!

 • Event Duurzaamheid: meten is weten

  pubDate
  08-06-2023

  Duurzaamheid, duurzaamheid! Je hoort het iedere dag! Bedrijven willen er mee aan de slag, maar weten vaak nog niet hoe. Ben jij diegene die deze bedrijven en organisaties op pad helpt? Tijdens het event “Duurzaamheid: meten is weten” hoor je hoe jij die change gamer kan worden voor deze bedrijven.

 • Hal HAS Den Bosch

  Meeloopdag in Den Bosch

  pubDate
  19-06-2023

  Je bent je aan het oriënteren en wil graag ontdekken hoe een dag bij de opleiding van jouw keuze eruitziet. Leuk, kom een dagje meelopen in Den Bosch! Vul het formulier in en dan plannen we samen met jou een datum waarop je mee kunt lopen met een student.

 • Dag van de duurzame verpakking 2023

  Dag van de Duurzame Verpakking 2023

  pubDate
  21-06-2023

  Verbinden, kennis delen, inspireren en netwerken, dát is waar het tijdens de Dag van de Duurzame Verpakking op 21 juni 2023 om draait. Met het thema ‘Samen gaan we ALL IN’ wordt er dit jaar in meerdere opzichten een allesomvattend event neergezet, waarbij de focus ligt op de gehele verpakkingsketen. Van de ontwikkeling van een verpakking tot aan de afvalverwerking, want alleen samen kunnen we de keten duurzamer maken.

 • Symposium precisielandbouw

  Symposium: 'Een toekomst met precisielandbouw'

  pubDate
  22-06-2023

  Een toekomst met precisielandbouw: wat betekent dat voor jou? Precisielandbouw wordt al ruim 25 jaar toegepast in Nederland. Maar nog niet veel akkerbouwers en loonwerkers maken gebruik van de precisietechnieken die na de GPS- systemen komen zoals taakkaarten. Het symposium vindt plaats op 22 juni van 13:30 tot 17:30 op de HAS green academy in Den Bosch.

 • Meeloopdag in Venlo

  pubDate
  26-06-2023

  Ben je je aan het oriënteren en wil je graag ontdekken hoe een dag bij de opleiding van jouw keuze eruitziet? Leuk! Kom een dagje meelopen bij een van de opleidingen in Venlo! Vul het formulier in en dan plannen we samen met jou een datum waarop je mee kunt lopen met een student.

 • Gezonde voeding en gezond leven

  Mini-symposium Gezonde voeding & gezond leven

  pubDate
  29-06-2023

  Tijdens het mini-symposium Gezonde voeding en gezond leven op HAS green academy delen onze afstudeerders de inzichten vanuit hun onderzoek. Denk aan: de Campus van de Toekomst, receptenboeken voor ouderen met obesitas, communicatie over bewerkte producten uit de supermarkt, het stimuleren van de gezonde voedselkeuze in de JBZ-personeelskantine en veel meer!

 • Koe in wei

  Digitale kennissessie 2023

  pubDate
  03-07-2023

  HAS green academy organiseert op maandag 3 juli in samenwerking met Provincie Noord-Brabant een digitale kennissessie over bodem, biodiversiteit, natuurinclusieve landbouw en klimaatrobuuste landschappen.

 • 15 jaar Toegepaste Biologie

  pubDate
  04-07-2023

  De opleiding Toegepaste Biologie bestaat 15 jaar en de HAS bestaat 75 jaar. Dat is reden voor een feestje!

 • Kennisevent: Sturen op robuuste groene structuren

  pubDate
  06-07-2023

  Hoe beoordeel je je huidige groenstructuur? Hoe stuur je erop? Verschillende stakeholders, beleidsmakers en groenaannemers, hebben hier in een rol in. Hoe gaan we dit samen doen? Tijdens het kennisevent 'Sturen op robuuste groene structuren' delen we resultaten (inclusief adviezen) van actuele onderzoeken.

Filters

Expertise
Alle evenement types
Locatie