1. Home
 2. Meer HAS
 3. Evenementen

Evenementen

Bekijk hier al onze evenementen

Filters

Expertise
Alle evenement types
Locatie
Expertise
Alle evenement types
Locatie
 • Rob Bakker

  Inaugurele rede Dr. Ir. Rob Bakker

  pubDate
  11-10-2022

  Op 11 oktober is de inauguratie van Dr. Ir. Rob Bakker als lector Voedselproductie in een Circulaire Economie van HAS Hogeschool. Op die datum wordt hij officieel geïnstalleerd als lector en spreekt hij zijn inaugurele rede 'Circulaire voedselproductie: steps ahead!' uit.

 • Webinar Krijg grip op de Omgevingswet

  Webinar: Krijg grip op de Omgevingswet

  pubDate
  13-10-2022

  Je werkt als beleidsmedewerker, manager, beheerder, vergunningverlener of handhaver bij de overheid voor de groene leefomgeving. Je werkwijze en denkwijze gaan op de schop door de komst van de Omgevingswet. Dat roept vragen bij je op. Je wilt graag leren hoe je integraal samenwerkt en het nieuwe proces doorloopt en stuurt.

 • Webinar Datagedreven werken bij klimaatadaptatie

  Webinar: Datagedreven werken bij klimaatadaptatie

  pubDate
  01-11-2022

  Data is het fundament bij maatschappelijke vraagstukken. Als dataspecialist weet je dat maar al te goed. Maar hoe zorg je dat je hierin goed kunt adviseren in plaats van alleen uitvoeren?

 • bezoekers kijkend naar opleidingen tijdens open dag vestiging den bosch

  Open dag bij vestiging Den Bosch

  pubDate
  18-11-2022

  Hé studiekiezer, we zien je graag op onze fysieke open dag op vrijdag 18 november 2022 vanaf 18:00 uur in Den Bosch. Tijdens de open dag ontdek je welke voltijd hbo-opleiding aan HAS green academy jouw match is!

 • Open dag bij vestiging Den Bosch

  pubDate
  19-11-2022

  Hé studiekiezer, we zien je graag op onze fysieke open dag op zaterdag 19 november 2022 vanaf 10:00 uur in Den Bosch. Tijdens de open dag ontdek je welke voltijd hbo-opleiding aan HAS green academy jouw match is!

 • Proefstuderen Food Innovation Venlo

  pubDate
  21-11-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Food Innovation? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen?

 • plant stekken tijdens open dag Venlo

  Open dag in Venlo

  pubDate
  26-11-2022

  Hé studiekiezer, we zien je graag op onze fysieke open dag op zaterdag 26 november 2022 vanaf 10:00 uur in Venlo. Tijdens de open dag ontdek je welke voltijd hbo-opleiding aan HAS green academy jouw match is! Ben je goed in biologie, fan van food, een rasechte dierenvriend of techfanaat? Wellicht schuilt in jou een ondernemer in de dop, droom je van werken met data, heb je groene vingers én wil je de innovaties van de toekomst bedenken? Ervaar het!

 • Proefstuderen Food Innovation Venlo

  pubDate
  05-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Food Innovation? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen?

 • Proefstuderen Applied Geo-Information Science

  pubDate
  05-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Applied Geo-Information Science? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • HAS-student in lab

  Proefstuderen Toegepaste Biologie Venlo

  pubDate
  06-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Toegepaste Biologie in Venlo? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • Proefstuderen Food Innovation Den Bosch

  pubDate
  06-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Food Innovation? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • Proefstuderen Tuinbouw en akkerbouw

  pubDate
  06-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Tuinbouw en akkerbouw? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • studenten op HAS Den Bosch

  Proefstuderen Management van de Leefomgeving

  pubDate
  07-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Management van de Leefomgeving? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • Proefstuderen Toegepaste Biologie Den Bosch

  pubDate
  08-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Toegepaste Biologie? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • Proefstuderen Voedingsmiddelentechnologie

  pubDate
  13-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Voedingsmiddelentechnologie? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • Proefstuderen Bedrijfskunde en agribusiness Den Bosch

  pubDate
  13-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • Proefstuderen Bedrijfskunde en foodbusiness Den Bosch

  pubDate
  13-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • Proefstuderen Healthy Living

  pubDate
  14-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de hbo-bachelor opleiding Healthy Living in Venlo? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm? En alvast studenten leren kennen die studeren aan HAS green academy in Venlo?

 • Proefstuderen Milieukunde

  pubDate
  14-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Milieukunde? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • Proefstuderen International Food & Agribusiness

  pubDate
  15-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding International Food & Agribusiness? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

 • Proefstuderen Bedrijfskunde en agribusiness Venlo

  pubDate
  16-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness in Venlo? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen?

 • Proefstuderen Bedrijfskunde en foodbusiness Venlo

  pubDate
  16-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness in Venlo? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen?

 • Proefstuderen Hippische Bedrijfskunde en Pet Business

  pubDate
  16-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in proefstuderen bij Hippische Bedrijfskunde en Pet Business in Venlo? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen?

 • Proefstuderen Veehouderij

  pubDate
  16-12-2022

  Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Veehouderij? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!