Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Annika aan het woord

  pubDate
  25-10-2022

  Annika studeerde Applied Geo-Information Science aan HAS green academy en werkt nu bij AGEL adviseurs waarbij ze zich bezighoudt met geo-ICT vraagstukken.

 • student corne in bedrijf

  Afgestudeerde Corné aan het woord

  pubDate
  23-08-2022

  Ik werk bij ingenieursbureau Uticon, dat engineering projecten uitvoert voor klanten. Dat zijn met name klanten in de food branche.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Joep aan het woord

  pubDate
  25-10-2022

  Joep studeerde Toegepaste Biologie aan HAS green academy. Mijn zijn affiniteit voor technologie, zorgt hij voor innovaties in de agro-sector.

 • Studentverhaal Joey

  pubDate
  24-11-2022

  Joey studeerde Milieukunde bij HAS green academy en heeft iets met water. Na zijn opleiding ging hij aan de slag bij Brabant Water en werkt hij tegenwoordig als adviseur watervoorziening.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Lianne aan het woord

  pubDate
  04-11-2022

  Lianne studeerde de hbo-opleiding Food Technology en volgt nu een masterstudie in Wageningen. ''Ik leer alles over processen, duurzaamheid en kwaliteit."

 • Afgestudeerde Loekie aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Loekie studeerde Food Innovation bij HAS green academy in Venlo en werkt nu als manager innovation. “Lekker eten kan het dagelijks leven zo veel leuker en interessanter maken."

 • Afgestudeerde Marieke aan het woord

  pubDate
  31-01-2023

  Oud student Marieke volgde de hbo opleiding Food Technology bij HAS green academy en werkt nu als Technical service & Quality specialist bij Henningsen Nederland BV.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Marthe aan het woord

  pubDate
  04-11-2022

  Oud student Marthe volgde de hbo opleiding Food Technology bij HAS green academy en werkt nu als productontwikkelaar bij Hessing Supervers.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Mathijs aan het woord

  pubDate
  25-10-2022

  Mathijs studeerde Applied Geo-Information Science aan HAS green academy en weet alles van GIS. Als specialist doet hij onderzoek naar explosieven, niet alleen in Nederland maar ook over de grens.

 • Afgestudeerde Maxine aan het woord

  pubDate
  24-11-2022

  Maxine heeft Milieukunde gestudeerd aan HAS green academy en is momenteel werkzaam als (Junior) Projectleider Bodem bij Certicon Kwaliteitskeuringen BV in Ede.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Mayke aan het woord

  pubDate
  04-11-2022

  Oud-student Mayke werkt als Sales Manager en Food Innovator bij Ruitenberg BasiQs. Ze volgde de hbo opleiding Food Technology bij HAS green academy.

 • Afgestudeerde Menno aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Tijdens zijn opleiding Food Innovation in Venlo heeft Menno zijn eigen onderneming Vital Forest kunnen opzetten via de Topklas ondernemen. “Daar heb ik onder begeleiding van professionals écht het fundament kunnen leggen voor mijn onderneming.”

 • Afgestudeerde Merel aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Merel studeerde Applied Geo-Information Science bij HAS green academy en werkt nu bij de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant als medewerker informatie, onderzoek en analyse (IOA).

 • Afgestudeerde Nigel aan het woord

  pubDate
  25-10-2022

  Nigel studeerde Management van de Leefomgeving aan HAS green academy en werkt nu als Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht bij de gemeente Hilvarenbeek.

 • Afgestudeerde Sam aan het woord

  pubDate
  24-11-2022

  Sam heeft Milieukunde gestudeerd aan HAS green academy en studeert momenteel de master Biobased Sciences aan de Wageningen universiteit.

 • Afgestudeerde Tycho aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Na zijn opleiding aan de HAS volgde Tycho nog een master Geo-Information Science in Wageningen en een minor in Urban Design aan de universiteit van Kopenhagen.

 • studenten lisa en hilke

  Afgestudeerden Lisa en Hilke aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Ik wist nooit wat ik later wilde worden, maar ik kan zeker zeggen dat ik nu tevreden ben met mijn baan en met plezier de gevarieerde taken oppak.’ (Hilke)

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding