
Afgestudeerde Annika aan het woord
Annika studeerde Applied Geo-Information Science aan HAS green academy en werkt nu bij AGEL adviseurs waarbij ze zich bezighoudt met geo-ICT vraagstukken.
Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS Hogeschool hbo bachelor studenten te lezen!
Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.
Annika studeerde Applied Geo-Information Science aan HAS green academy en werkt nu bij AGEL adviseurs waarbij ze zich bezighoudt met geo-ICT vraagstukken.
Ik werk bij ingenieursbureau Uticon, dat engineering projecten uitvoert voor klanten. Dat zijn met name klanten in de food branche.
Ivo studeerde Management van de Leefomgeving aan HAS green academy en werkt tegenwoordig in Zuid-Afrika.
Jeroen studeerde Milieukunde bij HAS green academy en is tegenwoordig accountmanager Bodemgezondheid.
Joep studeerde Toegepaste Biologie aan HAS green academy. Mijn zijn affiniteit voor technologie, zorgt hij voor innovaties in de agro-sector.
Joey studeerde Milieukunde bij HAS green academy en heeft iets met water. Na zijn opleiding ging hij aan de slag bij Brabant Water en werkt hij tegenwoordig als adviseur watervoorziening.
Lianne studeerde de hbo-opleiding Voedingsmiddelentechnologie en volgt nu een masterstudie in Wageningen. ''Ik leer alles over processen, duurzaamheid en kwaliteit."
Loekie studeerde Food Innovation bij HAS green academy in Venlo en werkt nu als manager innovation. “Lekker eten kan het dagelijks leven zo veel leuker en interessanter maken."
Oud student Marieke volgde de hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie bij HAS green academy en werkt nu als Technical service & Quality specialist bij Henningsen Nederland BV.
Marije studeerde Toegepaste Biologie aan HAS green academy. Na haar afstuderen vond ze snel een baan.
Oud student Marthe volgde de hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie bij HAS green academy en werkt nu als productontwikkelaar bij Hessing Supervers.
Mathijs studeerde Applied Geo-Information Science aan HAS green academy en weet alles van GIS. Als specialist doet hij onderzoek naar explosieven, niet alleen in Nederland maar ook over de grens.
Maxine heeft Milieukunde gestudeerd aan HAS green academy en is momenteel werkzaam als (Junior) Projectleider Bodem bij Certicon Kwaliteitskeuringen BV in Ede.
Oud-student Mayke werkt als Sales Manager en Food Innovator bij Ruitenberg BasiQs. Ze volgde de hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie bij HAS green academy.
Tijdens zijn opleiding Food Innovation in Venlo heeft Menno zijn eigen onderneming Vital Forest kunnen opzetten via de Topklas ondernemen. “Daar heb ik onder begeleiding van professionals écht het fundament kunnen leggen voor mijn onderneming.”
Merel studeerde Applied Geo-Information Science bij HAS green academy en werkt nu bij de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant als medewerker informatie, onderzoek en analyse (IOA).
Nigel studeerde Management van de Leefomgeving aan HAS green academy en werkt nu als Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht bij de gemeente Hilvarenbeek.
Toegepaste Biologie student Sam genoot als bezige bij van zijn studietijd.
Sam heeft Milieukunde gestudeerd aan HAS green academy en studeert momenteel de master Biobased Sciences aan de Wageningen universiteit.
Sofie studeerde Voedingsmiddelentechnologie aan HAS green academy en werkt nu bij Koninklijke Peijnenburg als R&D projectmanager.
Na zijn opleiding aan de HAS volgde Tycho nog een master Geo-Information Science in Wageningen en een minor in Urban Design aan de universiteit van Kopenhagen.
Ik wist nooit wat ik later wilde worden, maar ik kan zeker zeggen dat ik nu tevreden ben met mijn baan en met plezier de gevarieerde taken oppak.’ (Hilke)
Elle Janssen werkt als projectmanager bij Scelta Mushrooms en volgde de cursus Business Concept & Sales.
Voor haar specialisatie packaging & design nam Dewi in haar tweede studiejaar van de opleiding Food Innovation deel aan het Instant groentesoep verpakkingsproject.