Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
  • Cursist Wendy over Bedrijfskunde voor de tuinbouw

    Na afronding van haar mbo-opleiding, was Wendy op zoek naar meer informatie over bedrijfskunde, specifiek binnen de tuinbouwsector. Zo kwam zij terecht bij HAS green academy en nam zij deel aan de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw. Ze vertelt over de uitdagingen en successen die zij heeft ervaren, en hoe deze opleiding impact heeft op haar professionele ontwikkeling.

  • Docentverhaal Abel Jan

    Abel Jan is Docent Marketing bij de opleiding Food Innovation. Naast het lesgeven is hij sinds een aantal jaar ook BO-coördinator. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Bas

    Mijn naam is Bas Verbakel en ik ben al bijna 2 jaar docent aan HAS green academy. Ik begeleid met heel veel plezier de studenten van de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness.

  • Docentverhaal Erik

    Mijn naam is Erik de Rooij, ik ben docent bij de opleiding Tuinbouw en akkerbouw en werk al acht jaar voor de HAS.

  • Docentverhaal Kelly

    Kelly is sinds vier jaar werkzaam als Docent Food Innovation op de HAS green academy in Venlo. Voordat ze bij de HAS green academy kwam werken heeft ze verschillende functies in het binnen- en buitenland gehad, altijd met voeding als rode draad. Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Ronald

    Mijn naam is Ronald Sol, ik ben al 12 jaar docent aan HAS green academy. Ik begeleid met heel veel plezier de studenten van de opleiding Veehouderij.

  • Docentverhaal Stef

    Hoi, ik ben Stef Noort, 36 jaar en nu bijna 2 jaar werkzaam op de HAS green academy. Met veel plezier begeleid ik de studenten van de opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness.

  • Stageverhaal Dewi

    Voor haar specialisatie packaging & design nam Dewi in haar tweede studiejaar van de opleiding Food Innovation deel aan het Instant groentesoep verpakkingsproject.

  • HAS green academy student

    Stageverhaal Giel

    Giel volgt de opleiding Applied Geo-Information Science en vertelt over zijn stage in Portugal.

  • Stageverhaal Imme

    Imme zit in haar derde jaar van de studie bedrijfskunde en foodbusiness. Tijdens dit schooljaar heeft ze een stage gelopen van 10 weken. Imme heeft dit gedaan bij Scherpenhuizen BV, een bedrijf dat AGF-producten verpakt en exporteert naar meer dan 15 landen. Klanten van Scherpenhuizen zijn supermarkten en retailers

  • Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

    Stageverhaal Jarno

    Jarno is een bioloog in hart en nieren. Als kind had Jarno al veel interesse in de natuur en vond hij het heerlijk om buiten te zijn. Het is dan ook niet zo gek dat hij Toegepaste Biologie aan HAS green academy studeert.

  • HAS green academy student

    Stageverhaal Ken

    Ken zit in het derde jaar van de opleiding Food Technology en heeft stagegelopen bij Dommelsch Brouwerij in Dommelen.

  • Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

    Stageverhaal Lara

    Lara studeert Toegepaste Biologie en zit in het derde leerjaar. De sfeer op de HAS green academy is een van de dingen die haar vanaf het begin al aansprak, maar natuurlijk ook de inhoud van de opleiding.

  • Stageverhaal Laurence

    Laurence studeert Bedrijfskunde en foodbusiness en heeft voor zijn derdejaars onderzoeksstage stage gelopen bij een koffiebranderij waar hij naast het uitvoeren een marktonderzoek ook al praktijkgericht aan de slag mocht gaan.

  • Stageverhaal Lizanne

    Lizanne woont in het Brabantse Herpt en ging op stage in Barcelona. Het was een hele ervaring om een klein dorp te verruilen voor een wereldstad, maar ze heeft er op en top van genoten. ‘’Ik heb mensen van over de hele wereld ontmoet. Het is een komen en gaan van mensen die (tijdelijk) in Barcelona gaan wonen. Je leert steeds nieuwe mensen kennen. Echt leuk!’’

  • Stageverhaal Lotte

    Lotte studeert aan de opleiding Food Innovation en heeft stagegelopen bij Mister Kitchen in Amsterdam.

  • HAS green academy student

    Stageverhaal Luuk

    Ik ben Luuk en ik woon in het Brabantse plaatsje Someren. Ik ben nu derdejaars student Management van de Leefomgeving bij HAS green academy in Den Bosch. Dit jaar, het derde jaar van mijn opleiding, mocht ik op buitenlandstage.

  • Stageverhaal Marlou

    Hi, ik ben Marlou Jacobs en ik zit op dit moment in mijn 3de jaar van de studie Bedrijfskunde en agribusiness. Ik heb tijdens mijn opleiding al meerdere stages gelopen, en één daarvan was bij Delphy in Egypte. Daar maakte ik deel uit van team noord-west Afrika.

  • Stageverhaal Sil

    Ik ben Sil Akkermans, 19 jaar en ik kom uit Maashees. Ik zit in het 3e jaar van de opleiding Food Innovation in Venlo en ik loop stage bij The Happy Pear in Kilcoole, Ierland.

  • Student story Ali

    Why HAS green academy? Ali explains: “The practical approach and hands-on mentality of the University of Applied Sciences were the main reasons for making the big step to study in the Netherlands.” The perfect opportunity to challenge himself in ways he was not used to.

  • Student story Francisco

    Because of his background in pharmacy and nutrition, Francisco was interested in related fields such as agrochemicals and plant nutrition. That is why HAS green academy was the best option for him.

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding