
Video: Afgestudeerde Roland aan het woord
In een korte video vertelt oud student Food Innovation Roland meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en het werkveld.
Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!
Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.
In een korte video vertelt oud student Food Innovation Roland meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en het werkveld.
In een korte video vertelt oud-student Milieukunde Sam meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en in het werkveld.
In een korte video vertelt docent Food Technology Jac meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
In een korte video vertelt docent Food Technology Andrea meer over haar werk op de HAS en haar ervaringen in de sector.
In een korte video vertelt docent Food Innovation Anouk meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.
Hi ik ben Dana en 20 jaar oud en ik zit in het 2e studiejaar van de opleiding Food Innovation aan HAS green academy in Den Bosch.
Stages vormen een cruciaal onderdeel van veel opleidingen, maar wat leer je er nu écht van? Lieke Heuvelmans, derdejaarsstudent Applied Geo-Information Science, loopt momenteel stage bij RTL Nieuws. Hier combineert ze haar passie voor aardrijkskunde met grafisch design.
In een korte video vertelt docent Milieukunde Marc meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt alumnus Horticulture & Business Management Christopher meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt alumnus International Food & Agribusiness Francesco meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
Gijs Lemmens (26) wist al vroeg wat hard werken is. Bij het varkensbedrijf van zijn familie leerde hij de varkens jong kennen. Dit sloeg aan, en vanaf jonge leeftijd ging hij bij een varkenshouderij in de omgeving werken. “Elke zaterdag ben ik er nog steeds te vinden,” lacht hij. Toch koos Gijs ervoor om zijn horizon te verbreden. Via HAS green academy vond hij zijn passie: jongdiervoeding. Inmiddels werkt hij als accountmanager bij Denkavit.
In een korte video vertelt alumnus Bedrijfskunde en foodbusiness Lies meer over haar werkzaamheden en haar ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt docent Bedrijfskunde en foodbusiness Linda meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Veehouderij Teun meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent International Food & Agribusiness Bram meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Horticulture & Business Management Ralf meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Tuinbouw en akkerbouw Hans meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt alumnus Tuinbouw en akkerbouw Robert meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
De tuinbouwsector in Nederland is wereldwijd bekend om haar innovatie en vooruitstrevende aanpak. Maar naast technologische ontwikkelingen speelt ondernemerschap een steeds belangrijkere rol. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf meegroeit met de markt, nieuwe technologieën omarmt en tegelijkertijd flexibel blijft?
Ondernemerschap in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt wordt steeds dynamischer. Het vraagt van de moderne ondernemer niet alleen kennis van teelt en techniek, maar vooral het vermogen om veranderingen in de sector te herkennen, te analyseren en strategische keuzes te maken. Het draait om meer dan het runnen van een bedrijf; het gaat om leiderschap en visie op de toekomst.
Cursist aan het woord: Akkerbouwer Nuno vertelt wat de bedrijfsopleiding Ondernemen in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteeltin 2030 bij HAS green academy hem heeft opgeleverd.
Hi, I am Mariska Krijnen and I graduated from the International Food & Agribusiness programme in February 2023. I would like to tell you all about my experience at HAS green academy!