Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
  • Studentverhaal Tina

    Mijn naam is Tina en ben 19 jaar oud. Ik kom uit het buitengebied van West-Brabant. In deze omgeving ben ik nog steeds te vinden. Thuis, op mijn werk of in de kroeg. Van jongs af aan ben ik niet anders opgevoed om over tractors en koeien te praten. Waardoor de interesse in de veehouderij is gegroeid. Geen thuisbedrijf en niet werkzaam op een boerderij, maar als nog wel begonnen aan de studie Veehouderij op de HAS. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam op een melkveebedrijf. Ik haal veel plezier en kennis uit mijn werk en studie.

  • Studentverhaal Tomas

    Tomas voelt zich als een vis in het water in de stad Den Bosch. Hij koos voor de opleiding Milieukunde aan HAS green academy.

  • Studentverhaal Yrsa

    Voor Yrsa was het snel duidelijk. Na goede verhalen te hebben gehoord van kennissen en haar vader, besloot ze de open dag van HAS green academy te bezoeken.

  • Excursie Reindersmeer

    De eerstejaars studenten Toegepaste Biologie Venlo vertrekken met de bus naar natuurgebied Reindersmeer. Eerst vertelt een gids de studenten meer over het natuurgebied, daarna nemen ze monsters voor hun project.

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding