Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
  • student voedingsmiddelentechnologie in bakkerslab

    Studentverhaal Laura

    De stap naar het hbo was voor mbo-studente Laura best spannend. Een andere manier van leren, meer theorie en meer zelfstandig werken. Zou ze dat wel kunnen?

  • Studentverhaal Laura

    Laura is student Hippische Bedrijfskunde en Pet Business en heeft maar één doel: een eigen bedrijf beginnen in de hippische sector.

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Leo en Marloes

    Leo de Rouw en Marloes Hölscher, twee vierdejaars studenten van de opleiding Management van de Leefomgeving vertellen over hun beroepsopdracht voor een basisschool in Baarlo.

  • Studentverhaal Linda

    Linda volgt de specialisatie Food Technology & Business van de opleiding Food Technology en heeft haar project gedaan bij Sonac.

  • student voedingsmiddelentechnologie in bakkerslab

    Studentverhaal Louisben

    Na zijn mbo-opleiding Voeding en Techniek besloot Louisben door te gaan studeren bij HAS green academy. Hij heeft het eerste jaar van de opleiding Food Technology achter de rug.

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Marit

    Tijdens haar mbo-opleiding kwam Marit erachter dat ze wilde doorstuderen. Het moest iets zijn dat bij haar interesse in paarden en dieren past. Zo kwam ze terecht bij HAS green academy.

  • HAS green academy student

    Stageverhaal Martine

    Tijdens haar eerste bezoek aan HAS green academy wist Martine het zeker: ik ga studeren bij de HAS! "Ik heb voor de HAS gekozen, omdat het een kleine school is."

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Maureen

    Maureen is tweedejaars student bij de hbo-opleiding Hippische Bedrijfskunde en Pet Business. Voor Maureen was er maar één keuze mogelijk, dat was HAS green academy!

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Meike

    Toen Meike op zoek ging naar een hbo-opleiding, kwam ze al snel uit bij HAS green academy. ‘’De foodopleidingen die de HAS aanbiedt, spraken mij meteen al aan. Ik heb affiniteit met voeding."

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Mick

    Ik heb al sinds ik 13 jaar ben een bijbaantje bij boomkwekerij Fleuren, daar is de interesse in planten en zaadveredeling begonnen. Mijn vader werkt bij een hovenier, het kiezen voor een groene mbo opleiding was dus een logische stap.

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Mirthe

    Mirthe zit in het tweede studiejaar van de hbo-opleiding Applied Geo-Information Science. Wat Mirthe tot nu toe geleerd heeft tijdens haar studie?

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Nick

    Nick is tweedejaars student Bedrijfskunde en agribusiness bij HAS green academy. De agrarische sector is hem niet onbekend. Zijn familie heeft namelijk een blauwe bessen bedrijf.

  • Studentverhaal Pepijn

    Hij werkte in een sterrenrestaurant. “Koken op hoog niveau betekent volledige overgave”, zegt Pepijn. “Dat botste met mijn sociale leven. Daarnaast wilde ik meer diepgang in mijn werk.” Zo maakte hij de keuze voor Food Innovation.

  • Studentverhaal Pleun

    Pleun wilde vroeger modeontwerpster worden. Nu kleedt ze voedingsmiddelen aan: Pleun koos Food Packaging, één van de drie mogelijkheden binnen Food Design & Innovation.

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Richelle

    Richelle is aan het afstuderen en kijkt met veel plezier terug op haar studietijd bij Bedrijfskunde en foodbusiness. ‘’De bedrijfsbezoeken in het eerste studiejaar zijn me het meest bijgebleven."

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Roos

    Roos was één van de eerste studenten die begon aan de opleiding Health Innovation bij HAS green academy. ‘’Health Innovation was een nieuwe opleiding en meteen had ik al interesse in de thematiek van de opleiding."

  • Studentverhaal Ruud

    Ruud is derdejaarsstudent Bedrijfskunde en agribusiness. Voor de invulling van zijn derde jaar heeft hij een minor gevolgd in het buitenland! Hij vertelt meer over zijn ervaring.

  • Studentverhaal Sandra

    Hey, ik ben Sandra derdejaars student Bedrijfskunde en agribusiness. Als dochter van een agrarische familie met een gecombineerd bedrijf, was mijn wereld altijd al gevuld met de aanwezigheid van koeien en varkens. De uitdagingen waarvoor een agrarisch ondernemer staat, zijn divers en uitdagend. Het gaat niet alleen om het optimaliseren van de productie, maar ook om het begrijpen van markttrends, het ontwikkelen van slimme marketingstrategieën en het beheren van de financiën om het bedrijf winstgevend te houden.

  • student veehouderij in koeienweide

    Studentverhaal Sanne

    "Ik werkte pas 2 maanden op een agrarisch bedrijf voordat ik aan de opleiding Veehouderij begon. Dat vond ik best spannend."

  • Studentverhaal Sera

    De opleiding waarvoor Sera heeft gekozen, is alleen op HAS green academy of in Almere te volgen. ‘Ik bezocht de open dag van de HAS en voelde me direct thuis door de gezellige sfeer die er hangt.’

  • studenten met koe

    Studentverhaal Stijn en Amy

    Amy en Stijn zitten in het 4e jaar van de opleiding Veehouderij bij HAS green academy. Als beroepsopdracht voor hun afstuderen doen ze onderzoek bij Hoeve Boveneind, een praktijkleerbedrijf van de HAS, naar ademanalyse als vroegtijdige detectie van ketose bij melkkoeien.

  • Student Tuinbouw en akkerbouw in boomgaard

    Studentverhaal Teun

    Teun volgt de opleiding Tuinbouw en akkerbouw en zit in het tweede studiejaar. Waarom koos hij voor HAS green academy? Vanwege zijn passie!

  • Studentverhaal Tina

    Mijn naam is Tina en ben 19 jaar oud. Ik kom uit het buitengebied van West-Brabant. In deze omgeving ben ik nog steeds te vinden. Thuis, op mijn werk of in de kroeg. Van jongs af aan ben ik niet anders opgevoed om over tractors en koeien te praten. Waardoor de interesse in de veehouderij is gegroeid. Geen thuisbedrijf en niet werkzaam op een boerderij, maar als nog wel begonnen aan de studie Veehouderij op de HAS. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam op een melkveebedrijf. Ik haal veel plezier en kennis uit mijn werk en studie.

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding