1. Home
  2. Meer HAS
  3. Reviews
  4. Docentverhaal Kelly Hendriks

Docentverhaal Kelly

Kelly is sinds vier jaar werkzaam als Docent Food Innovation op de HAS green academy. Voordat ze bij de HAS green academy kwam werken heeft ze verschillende functies in het binnen- en buitenland gehad, altijd met voeding als rode draad. Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Lees dan snel verder!

Even voorstellen

Mijn naam is Kelly Hendriks. Ik ben docent bij de opleiding Food Innovation. Mijn interesse en expertise ligt bij voeding, gezondheid, sport en voedingswetgeving.

Werkervaring

Ik werk nu voor het vierde schooljaar bij HAS green academy. Dat doe ik drie dagen per week. Daarnaast heb ik mijn eigen onderneming. Daarin bied ik B2C (business to consumer) diensten aan, namelijk voedingsadvies voor CrossFit atleten. Mijn andere deel bestaat uit B2B (business to business) dienstverlening: ik help bedrijven met wettelijke vraagstukken over etikettering, samenstelling, marketing van voedingsproducten, etc.

Geen een dag is hetzelfde

Het leukste aan mijn baan op de HAS vind ik de afwisseling tussen lesgeven en andere taken zoals het begeleiden van beroepsopdrachten, stages, topsportco├Ârdinatie. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om mijn ervaring uit het werkveld mee te kunnen nemen naar de HAS. Dat houdt het actueel en laat studenten meteen concrete voorbeelden uit de praktijk zien. Andersom stellen zij ook prikkelende vragen die ik op mijn beurt weer mee kan nemen.

Ik ben ontzettend trots op mijn allereerste coachstudenten die dit jaar afstuderen. Ongelooflijk gaaf om te zien welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt en dat je daar als coach en docent een klein steentje aan kunt bijdragen.

Studietip van Kelly

Haal zoveel mogelijk uit je studententijd, zowel op als buiten school. Voel eigenaarschap over je eigen studieloopbaan, dat kan je helpen richting te geven aan waar je naartoe wil later in en na je studie.