Business Concept & Sales - Elle Janssen
Elle Janssen werkt als projectmanager bij Scelta Mushrooms en volgde de cursus Business Concept & Sales.
Vul hier 1 of meerdere zoekwoorden in op en druk op Zoeken. Let op, de zoekfunctie zoekt op ieder woord afzonderlijk.
Elle Janssen werkt als projectmanager bij Scelta Mushrooms en volgde de cursus Business Concept & Sales.
Hi, ik ben Marlou Jacobs en ik zit op dit moment in mijn 3de jaar van de studie Bedrijfskunde en agribusiness. Ik heb tijdens mijn opleiding al meerdere stages gelopen, en één daarvan was bij Delphy in Egypte. Daar maakte ik deel uit van team noord-west Afrika.
In 2019 besloot Claudia Kiewiet een nieuwe stap te zetten in haar carrière: ze schreef zich in voor de opleiding Geographic Information System (GIS) specialist van Geon & HAS green academy, niet wetende dat deze beslissing haar professionele reis aanzienlijk zou veranderen.
HAS green academy biedt in samenwerking met GEON een nieuwe – erkende – opleiding ‘GIS-specialist’ aan. Wij spraken met geo-adviseur en docent GIS-specialist Harm Olthof over de toegevoegde waarde van de opleiding op het geo-vakgebied, de unieke kenmerken van de studie en meer.
Hoi, ik ben Gerine van Beek, 20 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn 3e jaar van de studie Veehouderij. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik altijd al iets met dieren had. Thuis hadden we geen boerenbedrijf, daardoor ben ik al jong gaan werken op een geitenbedrijf. Toen dat erg goed beviel heb ik er uiteindelijk voor gekozen om veehouderij te gaan studeren. Ik vind het heel gezellig op de HAS, er is altijd wel tijd voor een praatje met studenten of docenten van de opleiding!
Mijn naam is Tina en ben 19 jaar oud. Ik kom uit het buitengebied van West-Brabant. In deze omgeving ben ik nog steeds te vinden. Thuis, op mijn werk of in de kroeg. Van jongs af aan ben ik niet anders opgevoed om over tractors en koeien te praten. Waardoor de interesse in de veehouderij is gegroeid. Geen thuisbedrijf en niet werkzaam op een boerderij, maar als nog wel begonnen aan de studie Veehouderij op de HAS. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam op een melkveebedrijf. Ik haal veel plezier en kennis uit mijn werk en studie.
Hey, ik ben Sandra derdejaars student Bedrijfskunde en agribusiness. Als dochter van een agrarische familie met een gecombineerd bedrijf, was mijn wereld altijd al gevuld met de aanwezigheid van koeien en varkens. De uitdagingen waarvoor een agrarisch ondernemer staat, zijn divers en uitdagend. Het gaat niet alleen om het optimaliseren van de productie, maar ook om het begrijpen van markttrends, het ontwikkelen van slimme marketingstrategieën en het beheren van de financiën om het bedrijf winstgevend te houden.
Hi! My name is Yaêl and I am a 3rd year International Food and Agribusiness student. In your third year, you get to do an internship or minor (or both) abroad. With IFA you can go everywhere in the world, because everywhere is food production.
Hoi, ik ben Stef Noort, 36 jaar en nu bijna 2 jaar werkzaam op de HAS green academy. Met veel plezier begeleid ik de studenten van de opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness.
Isa Vullers studeerde Hippische Bedrijfskunde en Pet Business aan de HAS green academy. Met haar passie voor paardensport en kennis die ze op heeft gedaan op de HAS, streeft ze nu haar eigen businessidee na.
Anne studeert Bedrijfskunde en foodbusiness en loopt in haar derde jaar stage bij Verstegen Spices & Sauces in Rotterdam. Ze vertelt over haar ervaring.
Kelly is sinds vier jaar werkzaam als Docent Food Innovation op HAS green academy. Voordat ze bij de HAS kwam werken heeft ze verschillende functies in het binnen- en buitenland gehad, altijd met voeding als rode draad. Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Lees dan snel verder!
Annemarijn is derdejaarsstudente Bedrijfskunde en agribusiness. Voor de invulling van haar derde jaar wilde ze altijd al een minor in het buitenland doen. Tijdens haar opleiding bij de HAS heeft zij een half jaar gestudeerd in Zwitserland! Ze vertelt meer over haar ervaring.
Abel Jan is Docent Marketing bij de opleiding Food Innovation. Naast het lesgeven is hij sinds een aantal jaar ook BO-coördinator. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!
Ruud is derdejaarsstudent Bedrijfskunde en agribusiness. Voor de invulling van zijn derde jaar heeft hij een minor gevolgd in het buitenland! Hij vertelt meer over zijn ervaring.
Mijn naam is Ronald Sol, ik ben al 12 jaar docent aan HAS green academy. Ik begeleid met heel veel plezier de studenten van de opleiding Veehouderij.
Mijn naam is Erik de Rooij, ik ben docent bij de opleiding Tuinbouw en akkerbouw en werk al acht jaar voor de HAS.
Hi! My name is Gracia Ribas, I am originally from Mexico and I have been working at HAS green academy for 3.5 years.
Mijn naam is Bas Verbakel en ik ben al bijna 2 jaar docent aan HAS green academy. Ik begeleid met heel veel plezier de studenten van de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness.
Angela is een vierdejaars student van de opleiding Milieukunde. Op de middelbare school lag haar interesse met name bij de vakken aardrijkskunde en biologie, deze vakken zie je ook terug in de opleiding Milieukunde. Dit is een van de redenen waarom Angela koos voor deze opleiding. Benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder!
Na afronding van haar mbo-opleiding, was Wendy op zoek naar meer informatie over bedrijfskunde, specifiek binnen de tuinbouwsector. Zo kwam zij terecht bij HAS green academy en nam zij deel aan de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw. Ze vertelt over de uitdagingen en successen die zij heeft ervaren, en hoe deze opleiding impact heeft op haar professionele ontwikkeling.
Now New Next is een allround ontwerpbureau voor ‘branding & packaging design’ in de food, near food en non-food branche met een scherp oog voor de veranderde consument en duurzaamheid. Regelmatig hebben ze HAS'ers rondlopen en dat is niet zomaar!
Zijn passie voor onderzoek en de wereld van Food was er altijd al. Met een ruime internationale werkervaring is Rob sinds een aantal jaar docentonderzoeker bij de opleiding Food Technology. Met een specialisatie in het vakgebied conserveren is hij voornamelijk bezig geweest in de proceskant van het werkveld. Rob geeft nu les, is een onderzoeker in het lectoraat van 'voedselproductie in een circulaire economie' en daarnaast begeleid hij verschillende afstudeeronderzoeken. Meer weten over de verschillende (werk)ervaringen van Rob? Lees dan snel verder!
Luuk zit in het derde jaar van zijn opleiding Tuinbouw en akkerbouw. Zijn stage heeft hij gevolgd bij chrysantenkwekerij Leen Middelburg Chrysanten in Made. Hij vertelt wat hij heeft geleerd, welke uitdagingen hij tegenkwam en geeft advies.