1. Home
  2. Meer HAS
  3. Reviews
  4. Studentverhaal Sanne

Studentverhaal Sanne

"Ik werkte pas 2 maanden op een agrarisch bedrijf voordat ik aan de opleiding Veehouderij begon. Dat vond ik best spannend."

student veehouderij in koeienweide

Ik dacht dat ik te weinig kennis had over de sector. Dat viel reuze mee. Het eerste studiejaar heb ik goed doorlopen en mijn kennisniveau ligt even hoog als medestudenten met een agrarisch bedrijf thuis."

Leermomenten

Het ging Sanne niet altijd voor de wind. Ze deed het tweede studiejaar opnieuw. "Ik heb geleerd om naar mezelf te luisteren. Het tweede studiejaar vond ik erg zwaar. Vanwege corona heb ik veel thuis moeten doen en was er weinig onderwijs op locatie. Ik heb besloten om het jaar opnieuw te doen. Een hele goede keuze, achteraf! Ik kreeg alle steun van de betrokken docenten. Dat is heel fijn om te merken."

Ik kan iedereen aanraden om voor Veehouderij te kiezen!

Sfeer, sfeer en sfeer

Waarom Sanne koos voor Veehouderij op de HAS green academy? Sfeer, is haar antwoord. "Ik vond de sfeer op de HAS superfijn. Het is een kleine school en je kent iedereen. Het voelt open aan, je hebt korte lijntjes met docenten en het is gewoon heel gezellig. Soms iets té gezellig. Ik kan iedereen aanraden om naar de HAS te gaan en Veehouderij te studeren!"

Meer weten?