1. Home
  2. Meer HAS
  3. Reviews
  4. Studentverhaal Ellen

Studentverhaal Ellen

Niet alleen de opleiding, maar ook de kleinschaligheid van de HAS in Venlo én het feit dat er zoveel wordt samenwerkt met bedrijven in de regio, waren de redenen voor Ellen om voor Health Innovation bij HAS green academy te kiezen.

“Iedereen kent elkaar en op deze school is ook erg veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.”

Ik kan je nu alles vertellen over gezondheid!

Studieweek Gent en Brussel

Ellen organiseerde dit jaar de studieweek voor haar klasgenoten: een reis naar Gent en Brussel, waarin zij veel nieuwe dingen leerden over de opleiding. “Het was vrij spannend om zo’n reis te regelen voor een hele groep. Ik voelde mij heel verantwoordelijk om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door dit te organiseren heb ik veel geleerd over organiseren en plannen. Uiteindelijk was het een hele leuke en leerzame week!” 

Sterktes en zwaktes

Tijdens de opleiding is er ook veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. “Voor mij is de meest waardevolle les tot nu toe dat ik mezelf beter heb leren kennen, vooral mijn sterktes en zwaktes. Door deze zelfkennis weet ik nu beter wat bij mij past, waar mijn uitdagingen liggen en wat ik wil bereiken binnen het werkveld. Sowieso kan ik je nu alles vertellen over gezondheid!” zegt Ellen.