1. Home
  2. Meer HAS
  3. Reviews
  4. Studentverhaal Teun

Studentverhaal Teun

Teun volgt de opleiding Tuinbouw en akkerbouw en zit in het tweede studiejaar. Waarom koos hij voor HAS green academy? Vanwege zijn passie!

Student Tuinbouw en akkerbouw in boomgaard

"De opleiding past precies bij mijn passie voor landbouw en techniek. De HAS was dan ook een logische keuze. Ik hoorde goede verhalen over de school en toen ben ik gaan kijken. Het voelde meteen goed en vertrouwd."

Flexibiliteit

Bij de HAS kun je deels je eigen leerroute bepalen. Stages, projecten en een minor. Je kiest zelf het bedrijf of thema dat past bij jouw interesses. Dit spreekt Teun ook erg aan. "Ik vind het fijn dat er flexibiliteit in de opleiding zit. Je bent redelijk vrij om je eigen richting te bepalen. Je hebt natuurlijk verplichtingen, maar hoe je hieraan voldoet ligt bij jezelf."

De sfeer is voor mij een ‘hoogtepunt’ op zichzelf!

Hoogtepunt? De sfeer in de klas

Teun vindt de opleiding ‘gewoon interessant’. Hij heeft veel geleerd over zelfstandig werken en zijn professionele vaardigheden, zoals presenteren en rapporteren, zijn flink verbeterd. Maar wat voor hem het hoogtepunt is tot nu toe? De sfeer op de opleiding. "De hoogtepunten zitten voor mij in kleine dingen, zoals leuke projecten met mijn klasgenoten. Maar ook tussenuren en gezellig met elkaar zijn. Dat is echt top hier! De sfeer is heel fijn op school. Het is gemoedelijk. Gewoon een fijne omgeving om te studeren."