Stageverhaal Lara

Lara studeert Toegepaste Biologie en zit in het derde leerjaar. De sfeer op de HAS green academy is een van de dingen die haar vanaf het begin al aansprak, maar natuurlijk ook de inhoud van de opleiding.

Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

"De sfeer op de HAS is heel fijn en ik vind het leuk dat je samenwerkt. Je leert enorm veel van elkaar. Mijn passie is onderzoek en daarmee ga je vanaf dag één mee aan de slag. Dat vind ik superleuk!’’

Onderzoeken is Lara op het lijf geschreven

Onderzoek past echt bij Lara en ze vindt het ontzettend leuk om te doen. "Ik heb veel geleerd over de manier van onderzoek doen. Mijn kennis over planten en dieren is erg gegroeid en doordat je veel met echte opdrachtgevers uit het werkveld werkt, weet ik me ook in deze situatie professioneel op te stellen". 

Ik vond het spannend om op stage te gaan, maar uiteindelijk was het heel leuk en uitdagend!

Spannende eerste stagedag

In het derde studiejaar is Lara op stage geweest. Ze heeft stage gelopen bij een adviesbureau dat bedrijven in het buitengebied helpt met vergunningsaanvragen. Het was een leuke en spannende ervaring tegelijkertijd! "Ik vond stage gaan lopen best wel spannend. Je staat er dan ineens alleen voor. Door de goede begeleiding vanuit school en gesprekken met mijn docent, werd ik steeds zelfverzekerder. Mijn stagedocent motiveerde mij om juist dingen te doen die ik spannend vond. Daar leer je het meeste van. Ik kon altijd om hulp vragen natuurlijk. Uiteindelijk heb ik een hele leuke en uitdagende stage gehad. Daar ben ik blij mee!"