1. Home
  2. Meer HAS
  3. Reviews
  4. Studentverhaal Gijs

Studentverhaal Gijs

Wat Gijs het meeste aanspreekt aan HAS green academy? De fijne sfeer op school en met elkaar! "Ik heb superleuke studiegenoten en de docenten zijn heel erg toegankelijk. Tijdens onze studiereis naar Griekenland heb ik mijn klasgenoten nog beter leren kennen. Dat was heel leuk!"

Student Tuinbouw en akkerbouw in boomgaard

Gijs is tweedejaarsstudent Tuinbouw en akkerbouw en weet precies wat de hoogtepunten zijn in de opleiding tot nu toe. ‘’Voor mij was het teeltproject uit het tweede studiejaar een echt hoogtepunt. Je leert heel veel over hoe planten in elkaar zitten, hoe je de teelt kunt optimaliseren en de marketingkant van het vak. Daarnaast heb ik ook veel geleerd op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, zoals presenteren en samenwerken in projecten.’’ 

Voor mij was het teeltproject uit jaar 2 echt een hoogtepunt!

Samen vieren

Gijs en zijn klasgenoten ronden een blok, dit is een studieperiode van 10 lesweken, altijd gezellig met elkaar af en houden wel van een vier-moment. "Tot nu toe verloopt mijn opleiding prima. Ik heb alles voldoende afgerond en ik heb mijn propedeuse in één keer gehaald. Daar ben ik wel trots op! Samen met mijn klasgenoten hebben we dit natuurlijk ook gevierd. We gaan altijd aan het eind van elk blok met elkaar de stad in om te proosten dat we de modules goed hebben afgesloten."