1. Home
  2. Meer HAS
  3. Reviews
  4. Studentverhaal Emma

Studentverhaal Emma

Emma is vierdejaarsstudent bij de opleiding Milieukunde. Ze weet nog precies hoe het voelde toen ze voor het eerste bij HAS green academy binnenkwam én wat ze zo fijn vindt aan haar opleiding.

Student Milieukunde in Milieukundehal

"Toen ik de HAS binnenliep merkte ik meteen dat de sfeer die er hing bij mij paste. Ik voelde me meteen thuis. De HAS is kleinschalig en voelt gezellig. Daarnaast vind ik de combinatie van theorie met praktijk echt top! We werken veel samen in groepsverband met klasgenoten, we hebben vaak excursies en het contact met de docenten is super informeel. Dat is heel erg fijn!"

Na het behalen van de allerlaatste toets hebben we echt gejuicht!

Alles in één keer gehaald

Emma heeft de opleiding bijna afgerond en kijkt terug op de afgelopen 4 jaar. Haar hoogtepunt? Alle tentamens voldoende afsluiten zonder een herkansing! "In het eerste studiejaar behaalde ik gemakkelijk mijn propedeuse in één keer. Mijn stage en minor waren geweldig, super leuk! Ik ben trots op mezelf dat ik tijdens mijn studie alle tentamens heb behaald zonder herkansingen en mét mooie cijfers!" 

Emma heeft alles voldoende afgesloten, al was haar laatste assessment tijdens haar afstuderen zenuwslopend. "Het assessment voor mijn beroepsopdracht vond ik zó spannend. Het was het allerlaatste toetsmoment van mijn opleiding en wilde het natuurlijk voldoende afsluiten. En dat lukte. Na afloop hebben we echt gejuicht! Ik was mega blij." 

Meer weten?