Home Meer HAS Nieuws 13 agrarisch ondernemers halen certificaat Zelfstandig professioneel natuurondernemer niveau 3 13 agrarisch ondernemers halen certificaat Zelfstandig professioneel natuurondernemer niveau 3
Home Meer HAS Nieuws Nieuwe website Living Lab Schouwen-Duiveland digitaal trefpunt voor vragen over zoet water Nieuwe website Living Lab Schouwen-Duiveland digitaal trefpunt voor vragen over zoet water
Home Meer HAS Nieuws HAS Bloeiend laat studenten en ondernemers opbloeien! HAS Bloeiend laat studenten en ondernemers opbloeien!
Home Meer HAS Nieuws Practicumbegeleider Toegepaste Biologie Jaap Willems blogt over biologie-onderwerpen Practicumbegeleider Toegepaste Biologie Jaap Willems blogt over biologie-onderwerpen
Home Meer HAS Nieuws Studenten presenteren beroepsopdracht 3D-foodprinting in het Delta Agrifood Business Studenten presenteren beroepsopdracht 3D-foodprinting in het Delta Agrifood Business
Home Meer HAS Nieuws Training voor (jonge) tuinders versterkt ondernemerschap Training voor (jonge) tuinders versterkt ondernemerschap
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool houdt waardevolle eerste (online) HAS Expo HAS Hogeschool houdt waardevolle eerste (online) HAS Expo
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool houdt enquête onder medewerkers en studenten over werken en studeren in coronatijd HAS Hogeschool houdt enquête onder medewerkers en studenten over werken en studeren in coronatijd
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool toegetreden als partner van Deltaplan Biodiversiteitsherstel HAS Hogeschool toegetreden als partner van Deltaplan Biodiversiteitsherstel
Home Meer HAS Nieuws HAS-student Anne-Jeth de Groot wint met Uk & Puk de Food Innovation Bachelors Award 2020 HAS-student Anne-Jeth de Groot wint met Uk & Puk de Food Innovation Bachelors Award 2020
Home Meer HAS Nieuws Uitreiking duurzaamheidsranking Sustainabul: HAS Hogeschool dit jaar op de 8e plek Uitreiking duurzaamheidsranking Sustainabul: HAS Hogeschool dit jaar op de 8e plek
Home Meer HAS Nieuws HAS Food Experience blogs en boek HAS Food Experience: lees de blogs en bestel het boek!
Home Meer HAS Nieuws Hogescholen onderzoeken begeleiding bij agrarische bedrijfsovername Hogescholen onderzoeken begeleiding bij agrarische bedrijfsovername
Home Meer HAS Nieuws Student Maureen van Doorn doet vervangende stageopdracht voor maaltijdbox-verstrekker Uitstreekend Student Maureen van Doorn doet vervangende stageopdracht voor maaltijdbox-verstrekker Uitstreekend
Home Meer HAS Nieuws Studenten Maud Maas en Tomas de Bruijn bloggen over hoe de foodsector geraakt wordt door Covid-19 Studenten Maud Maas en Tomas de Bruijn bloggen over hoe de foodsector geraakt wordt door Covid-19
Home Meer HAS Nieuws Betekenisvol Ondernemen is een ontdekkingsreis naar jezelf Interview: het 4e jaars traject Betekenisvol Ondernemen is een ontdekkingsreis naar jezelf
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool onderzoekt hoe wij ons onderwijs kunnen verbeteren HAS Hogeschool onderzoekt hoe wij ons onderwijs kunnen verbeteren
Home Meer HAS Nieuws Diplomering Assistent Hoofdgreenkeeper op donderdag 28 maart 2019 Diplomering Assistent Hoofdgreenkeeper op donderdag 28 maart 2019
Home Meer HAS Nieuws Albert Vermuë benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van HAS Hogeschool Albert Vermuë benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van HAS Hogeschool
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool en Food Tech Brainport werken samen aan expertisecentrum voor food en technologie HAS Hogeschool en Food Tech Brainport werken samen aan expertisecentrum voor food en technologie
Home Meer HAS Nieuws Studenten doen haalbaarheidsonderzoek dierenweide bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis Studenten doen haalbaarheidsonderzoek dierenweide bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Home Meer HAS Nieuws In memoriam: directeur Frans van Leijden In memoriam: directeur Frans van Leijden
Home Meer HAS Nieuws Masterclass ‘Zero Food Waste Lab’ test voedselsysteem-interventiestrategie op voedselverspilling Masterclass ‘Zero Food Waste Lab’ test voedselsysteem-interventiestrategie op voedselverspilling
Home Meer HAS Nieuws Dier- en veehouderijstudent Ivo van Dijk wint publieksprijs HAS Food Experience 2019 Dier- en veehouderijstudent Ivo van Dijk wint publieksprijs HAS Food Experience 2019