1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Dit zijn de genomineerden voor de Frans van Leijden Award 2021

Dit zijn de genomineerden voor de Frans van Leijden Award 2021!

Ben Flikweert & Miles Bühlmann, Hester Schilt en Youri Timmermans zijn genomineerd voor de Frans van Leijden Award 2021! Dat heeft de jury vandaag bekend gemaakt. Vanaf 10 mei kun je stemmen op jouw favoriet. Op donderdag 10 juni 2021 – anderhalf jaar na het overlijden van onze dierbare en zeer gewaardeerde collega Frans van Leijden – wordt als eerbetoon aan hem de allereerste Frans van Leijden Award uitgereikt tijdens het evenement GROW.

DE GENOMINEERDEN

De jury heeft uit 63 inzendingen 3 kandidaten genomineerd:

  • Ben Flikweert & Miles Bühlmann, vanwege het ontzettend mooie en eerlijke doel dat ze nastreven en er vol voor gaan.
  • Hester Schilt, omdat ze op een creatieve manier inspeelt op de ontwikkeling in de markt om consument en producten te verbinden.
  • Youri Timmermans, omdat hij het lef heeft om het verschil te maken in een branche waar je het niet snel voor iedereen goed doet.

STEMMEN

De komende tijd wordt er van elke genomineerde een professioneel promotiefilmpje gemaakt. Deze staan vanaf 10 mei op deze site. Vanaf dan kun je ook stemmen op jouw favoriet. Uiteindelijk geeft de jury de doorslag, met haar eigen visie op de criteria én natuurlijk de voorkeur van het publiek hierin meewegend.

GROW

Op donderdag 10 juni wordt de winnaar van de allereerste Frans van Leijden Award bekend gemaakt tijdens het evenement GROW. Tijdens dit evenement verrassen Limburgse agrofood gerelateerde studenten het bedrijfsleven met fantastische, innovatieve agrofood concept-ideeën. De nieuwe talenten laten zich op deze wijze van hun beste kant zien aan hun potentiële werkgevers van morgen. GROW vindt (voor zover mogelijk) zowel plaats op de Brightlands Campus Greenport Venlo als in een online omgeving.

Meer informatie over het programma en aanmelden vind je binnenkort via www.growlimburg.nl

Lees hier alle details over prijs en uitreiking.