1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Aandragen nominaties Frans van Leijden Award

Aandragen nominaties Frans van Leijden Award

Op donderdag 10 juni 2021 – anderhalf jaar na het overlijden van onze dierbare en zeer gewaardeerde collega Frans van Leijden – wordt als eerbetoon aan hem de allereerste Frans van Leijden Award uitgereikt tijdens het evenement GROW. Vanaf vandaag gaat de aanmeldprocedure voor nominaties van start.

CRITERIA

Een (afgestudeerde) HAS-student met eigenschappen en competenties, zoals Frans die had, komt in aanmerking voor de Frans van Leijden Award!
Iemand die een visie heeft en volhardend is om die te realiseren in samenwerking met andere kennisinstellingen, overheid en/of bedrijfsleven. Iemand die zich als een pionier gedraagt en ongebaande paden durft te begaan. Iemand die dus ondernemerschap toont en daarbij buiten de lijntjes durft te kleuren en grenzen te verkennen.

Ken je een HAS student met deze of vergelijkbare eigenschappen? Of een HAS'er, die in 2019, 2020 of in het voorjaar van 2021 is afgestudeerd? Iemand die wel een steuntje in zijn of haar rug kan gebruiken om zijn/haar idee, initiatief of onderneming een stap verder te brengen? Meld hem of haar dan snel aan!

AANDRAGEN NOMINATIES

Via dit aanmeldformulier kun je een (recent afgestudeerde) HAS-student aandragen voor de Frans van Leijden Award. Inzenden kan tot en met dinsdag 6 april 2021, 17.00 uur.

Lees hier alle details over prijs en procedure.