1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Stem op de Frans van Leijden Award

Wie wint de Frans van Leijden Award? Stem nu op jouw favoriet!

Op donderdag 10 juni 2021 – anderhalf jaar na het overlijden van onze dierbare en zeer gewaardeerde collega Frans van Leijden – wordt als eerbetoon aan hem de allereerste Frans van Leijden Award uitgereikt tijdens het evenement GROW. Je kunt nu stemmen op jouw favoriet!

Stem op jouw favoriet!

Bekijk video’s van de genomineerden en stem.
Stemmen kan tot en met vrijdag 21 mei 17.00 uur.
Uiteindelijk geeft de jury de doorslag, met haar eigen visie op de criteria én natuurlijk de voorkeur van het publiek hierin meewegend.

De genomineerden zijn:

Hester Schilt, omdat ze op een creatieve manier inspeelt op de ontwikkeling in de markt om consument en producten te verbinden.

Ben Flikweert & Miles Bühlmann, vanwege het ontzettend mooie en eerlijke doel dat ze nastreven en er vol voor gaan.

Youri Timmermans, omdat hij het lef heeft om het verschil te maken in een branche waar je het niet snel voor iedereen goed doet.

Stem nu op jouw favoriet!


GROW

Tijdens het evenement GROW op 10 juni verrassen Limburgse agrofood gerelateerde studenten het bedrijfsleven met fantastische, innovatieve agrofood concept-ideeën. De nieuwe talenten laten zich op deze wijze van hun beste kant zien aan hun potentiële werkgevers van morgen. GROW vindt (voor zover mogelijk) zowel plaats op de Brightlands Campus Greenport Venlo als in een online omgeving. Meer informatie over het programma en aanmelden vind je binnenkort op www.growlimburg.nl.

Meer weten over de Frans van Leijden award? Check dan de informatiepagina over de Frans van Leijden Award.