1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Proef aan onze foodtalenten tijdens de online HAS Food Experience 2021

‘Proef’ aan onze foodtalenten tijdens de (online) HAS Food Experience 2021

De HAS Food Experience 2021 komt eraan! Het event vindt dit jaar volledig online plaats van 1-5 Maart 2021. Elke dag bieden we een inspirerend programma in het teken van een specifieke categorie. De week wordt afgesloten met de uitreiking van de FoodManShip Awards.

Duurzame zuivel gebaseerd op boslandbouw, een hybride insectenconcept, vegetarische charcuterie, verpakkingsmateriaal waarin een afhaalmaaltijd minstens 45 minuten warm blijft, van reststroom tot bierazijn, de isolatie van eiwitten uit zeewier en het verbeteren van de lokale economie door de African Insect Alliance.

Dit is zomaar een greep uit de projecten die je kunt bekijken tijdens de 13e en tevens 1e online editie die dit jaar plaatsvindt van 1-5 maart. Het thema van deze editie is Tasting Talents. Kennismaken met onze studenten en hun innovatieve projecten staat ook dit jaar op nummer 1.

Doe mee, vind inspiratie uit de wereld van Food en je hebt zomaar een paar bijzondere online ontmoetingen.

Programma

  • Keuze uit ruim 200 4e jaars HAS-studenten voor het voeren van één-op-één gesprekken
  • Meer dan 130 food projecten te zien, verdeeld over 5 categorieën: Producing responsibly, Consuming for tomorrow, Doing good business, Designing sustainable food systems en Enjoying food
  • Iedere dag een live talkshow over één van bovengenoemde 5 thema's
  • Feestelijke afsluiting op vrijdag met uitreiking van de FoodManShip Awards.

Bekijk hier het volledige programma.

Conversation Starter

Om je te helpen studenten te ontmoeten die bij jouw interesses passen, maken we gebruik van Conversation Starter. Hiermee kun je vooraf je profiel opstellen, en vanaf 18 februari kun je ontdekken welke studenten en projecten er zijn en kun je online meetings met ze plannen tijdens de HAS Food Experience week. Tip: reserveer alvast wat ruimte in je agenda om die week gesprekken te voeren en livestreams te bekijken! Omdat er ook internationale studenten en professionals aan het programma deelnemen, werken we met een Engelstalige versie van Conversation Starter. Hier vind je meer uitleg over Converstation Starter

Klik hier om je aan te melden voor de HAS Food Experience 2021!

Wil je deel uitmaken van de publieksjury voor de FoodManShip Award? Klik dan hier voor meer informatie, hoe je je kunt opgeven en wat er van je wordt verwacht.