Video: Docentverhaal Anouk
In een korte video vertelt docent Food Innovation Anouk meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.
Vul hier 1 of meerdere zoekwoorden in op en druk op Zoeken. Let op, de zoekfunctie zoekt op ieder woord afzonderlijk.
In een korte video vertelt docent Food Innovation Anouk meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Food Technology Andrea meer over haar werk op de HAS en haar ervaringen in de sector.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
In een korte video vertelt docent Food Technology Jac meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt oud-student Milieukunde Sam meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en in het werkveld.
In een korte video vertelt oud student Food Innovation Roland meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en het werkveld.
Rob wist al op de middelbare school dat hij iets met het milieu wilde doen. Bij de opleiding Milieukunde aan HAS green academy vond hij de juiste mix van theorie en praktijk, waardoor hij leerde om duurzaamheid in de praktijk te brengen. “De opleiding gaf me een brede basis. Ik leerde onderzoeken, kritisch denken en kreeg de kans om in projecten te werken die aansluiten op het werkveld.”
Bibi (23) komt uit IJsselstein en zit in haar derde jaar van de opleiding Food Innovation aan HAS green academy. Met een specialisatie in Food en Design kan ze haar creativiteit en passie voor voeding op een vernieuwende manier inzetten. Bibi houdt ervan om met haar handen te werken en voelt zich helemaal op haar plek in een praktijkgerichte omgeving waar ze haar ideeën kan omzetten in concrete concepten.
Thijn Voordendag (21) uit Nieuwerkerk aan den IJssel is derdejaars student Food Innovation aan de HAS. Met zijn passie voor voeding en creativiteit geniet hij van de praktijkgerichte lessen en werkt hij aan uitdagende projecten die zijn ideeën tot leven brengen.
Raven wist niet meteen wat ze wilde doen, maar had één duidelijke drijfveer: bijdragen aan een betere wereld. Tijdens een meeloopdag Milieukunde aan HAS green academy zag ze hoe breed en praktijkgericht de opleiding is. "Wat me aansprak, was de diversiteit en dat je jezelf kunt specialiseren via projecten. Dat gaf me de ruimte om mijn interesses te ontdekken." Deze keuze leidde haar naar een betekenisvolle carrière bij de gemeente 's-Hertogenbosch. Lees hieronder meer!
Esmée is adviseur waterkwaliteit bij Waterschap Aa en Maas. Van data-analyse tot veldonderzoek, haar werk draait om het verbeteren van waterkwaliteit en het behalen van milieudoelen. Bij HAS green academy ontdekte ze haar passie voor hydrologie en aquatische ecologie, en ontwikkelde ze de vaardigheden die haar nu elke dag helpen om impact te maken. Lees hoe Esmée haar brede interesse omzette in een specialisatie met échte betekenis voor de leefomgeving.
Gabriela werkt als afvalwatertechnoloog bij Royal HaskoningDHV, waar ze innovatieve oplossingen ontwikkelt voor waterbeheer en duurzaamheid. Van werken in het lab tot projecten op locatie, geen dag is hetzelfde. Ontdek hoe Gabriela haar tijd bij HAS green academy gebruikte om haar passie voor afvalwater en technologie te ontdekken en zich voor te bereiden op een veelzijdige carrière.
Hi, I am Babette and am currently in my 3rd year here at the HAS! I'd like to tell you more about my experiences here and my minor in Bordeaux.
In een korte video vertelt docent Jesse van de opleiding Applied Geo-Information Science meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en in het werkveld.
In een korte video vertelt docent Giel van de opleiding Toegepaste Biologie (in Venlo) meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en in het werkveld.
In een korte video vertelt oud student Applied Geo-Information Science Suzan meer over haar ervaringen op de HAS en het werkveld.
My name is Dirk Beerendonk, I have been working at HAS for two years now and I am a lecturer at International Food & Agribusiness (IFA).
Meet Esther van Lieshout, the study advisor for the International Food & Agribusiness (IFA) programme at HAS green academy. Esther has been part of HAS green academy for 16 years, building extensive experience in supporting students during their studies and helping them get the most out of their time at the academy.
Student Hippische Bedrijfskunde en Pet Business Sterre van den Berk vertelt over haar stage-ervaring bij V2-Facility, een bedrijf dat hippische en andere sportevenementen organiseert.
De 20-jarige Tibor Vanhoucke uit Delft heeft altijd al een passie gehad voor groen. Na zijn hoveniersopleiding wilde hij verder studeren, maar hij zocht een praktijkgerichte opleiding die niet te lang duurde. De Ad Groene Leefomgeving bleek voor hem de perfecte tussenstap.
Brenna (21) komt uit Zuid-Limburg en heeft een achtergrond in Mediavormgeving. Na haar MBO-opleiding merkte ze dat het lastig was om een baan te vinden in dat vakgebied. Ze ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam via een open avond bij de HAS terecht. Inmiddels volgt ze de Associate degree (Ad) Groene Leefomgeving en voelt ze zich helemaal op haar plek.
Student Hippische Bedrijfskunde en Pet Business Lieke van Acker vertelt over haar opleiding aan HAS green academy.
In een korte video vertelt docent Hippische Bedrijfskunde en Pet Business Fleur meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.