1. Home
  2. Zoeken

Zoeken

Vul hier 1 of meerdere zoekwoorden in op en druk op Zoeken. Let op, de zoekfunctie zoekt op ieder woord afzonderlijk.

Expertise
    1. Home
    2. Meer HAS
    3. Reviews
    4. Studentverhaal Nina van Rooij

    Studentverhaal Nina

    Nina zit in het tweede leerjaar van Food Technology. Hiervoor heeft ze een vergelijkbare opleiding gevolgd op het MBO, waar ze erachter kwam dat ze het ontwikkelen van producten en het proces achter voedingsmiddelen erg interessant vond. Voordat ze begon aan de opleiding heeft ze een basiscursus in wiskunde en scheikunde gevolgd op de HAS. Lees hieronder meer over haar ervaringen met de opleiding en de basiscursussen.


    1. Home
    2. Meer HAS
    3. Reviews
    4. Cursist Mathieu over de cursus Hittestress

    Cursist Mathieu over de cursus Hittestress

    In een wereld waar klimaatverandering steeds meer impact heeft op ons dagelijks leven, wordt het belang van kennis over hittestress steeds groter. Mathieu van Kreij, operationeel coördinerend medewerker Geo-informatie binnen de Gemeente Venlo, deelt zijn ervaringen en inzichten over hoe de cursus Hittestress zijn professionele aanpak heeft verrijkt en bijgedragen heeft aan zijn werk.


    1. Home
    2. Meer HAS
    3. Reviews
    4. Cursist Merel over LCA

    Cursist Merel over de Cursus Life Cycle Analysis: meten is weten

    Merel Postma is gepromoveerd dierenarts met een Europese specialisatie in “Veterinary public health”. Naast haar werkzaamheden voor de Universiteit Gent en haar betrokkenheid bij een spin-off van de faculteit Diergeneeskunde, is ze in haar dagelijkse werk voornamelijk met ketenregie en voedselveiligheid bezig. Zo kwam zij terecht bij de cursus Life Cycle Analysis (LCA) op de HAS. Ze vertelt hoe zij deze cursus heeft ervaren.


    1. Home
    2. Meer HAS
    3. Reviews
    4. Cursist Joost over CSRD

    De kansen van CSRD: het verhaal van Cursist Joost

    Joost, werkzaam bij Globemilk, heeft recent deelgenomen aan de cursus CSRD: kansen voor een duurzamere keten van de HAS. Globemilk is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een belangrijke speler in de UHT-melkmarkt en bedient zowel de Nederlandse als internationale markten. Joost, die zelf tien jaar geleden met zijn werk bij Globemilk begon, koos bewust voor deze cursus om beter voorbereid te zijn op de toekomstige rapportageverplichtingen en klantvragen rondom duurzaamheid. Hij vertelt hoe hij de cursus heeft ervaren.



    1. Home
    2. Meer HAS
    3. Reviews
    4. Studentverhaal Morris Alferink

    Studentverhaal Morris

    Na het behalen van zijn VWO diploma is Morris (23) aan een nieuw studieavontuur begonnen. Na een verkeerde studiekeuze is hij vervolgens bij de HAS green academy uitgekomen. Hij zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Food Innovation en heeft afgelopen studiejaar zijn specialisatierichting gekozen. Lees hieronder meer over zijn ervaring op de HAS.




    1. Home
    2. Meer HAS
    3. Reviews
    4. Docent René over Ondernemen in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt in 2030

    Ondernemen in de akkerbouw en vollegrondsgroente-teelt in 2030: Vooruitkijken, analyseren en keuzes maken

    Ondernemerschap in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt wordt steeds dynamischer. Het vraagt van de moderne ondernemer niet alleen kennis van teelt en techniek, maar vooral het vermogen om veranderingen in de sector te herkennen, te analyseren en strategische keuzes te maken. Het draait om meer dan het runnen van een bedrijf; het gaat om leiderschap en visie op de toekomst.


    1. Home
    2. Meer HAS
    3. Reviews
    4. Docent Peter over Ondernemen in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt in 2030

    Een visie op ondernemerschap in de tuin- en akkerbouw sector

    De tuinbouwsector in Nederland is wereldwijd bekend om haar innovatie en vooruitstrevende aanpak. Maar naast technologische ontwikkelingen speelt ondernemerschap een steeds belangrijkere rol. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf meegroeit met de markt, nieuwe technologieën omarmt en tegelijkertijd flexibel blijft?









    1. Home
    2. Meer HAS
    3. Reviews
    4. Video: Alumnus Gijs VH

    Video: Afgestudeerde Gijs aan het woord

    Gijs Lemmens (26) wist al vroeg wat hard werken is. Bij het varkensbedrijf van zijn familie leerde hij de varkens jong kennen. Dit sloeg aan, en vanaf jonge leeftijd ging hij bij een varkenshouderij in de omgeving werken. “Elke zaterdag ben ik er nog steeds te vinden,” lacht hij. Toch koos Gijs ervoor om zijn horizon te verbreden. Via HAS green academy vond hij zijn passie: jongdiervoeding. Inmiddels werkt hij als accountmanager bij Denkavit.








Filters

Expertise