1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Een Goede Boterham Met Natuur 2023-2024 College 1

Aftrap collegereeks 'Een Goede Boterham Met Natuur'

Maak je agenda vrij op dinsdagavond 18 juni 2024. Van 19.00 tot 21.00 uur vindt onze allereerste bijeenkomst plaats van de collegereeks 'Een Goede Boterham met Natuur'. Tijdens deze spraakmakende avond zullen onderzoekers, partners, experts én boeren hun waardevolle kennis en ervaring delen over de bedrijfsvoering van natuurinclusieve landbouw.

Ben jij erbij?

Ontdek de sleutelfactoren voor een bloeiende natuurinclusieve landbouwpraktijk met HAS green academy's onderzoeksgroep 'Verdienvermogen voor Natuurinclusieve Landbouw'! Al jarenlang doen wij onderzoek naar hoe een haalbare en duurzame bedrijfsvoering er uit ziet in relatie tot natuurinclusieve landbouw. En nu willen we onze waardevolle inzichten met jou delen!

Daarom nodigen we je uit voor onze collegereeks onder de titel 'Een Goede Boterham met Natuur'. Laat je inspireren door wat we hebben ontdekt en leer onder welke voorwaarden jij ook succesvol kunt zijn in harmonie met de natuur.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een ander thema, waardoor je telkens nieuwe inzichten en inspiratie opdoet. Het eerste college staat in het teken van Verdienvermogen voor Natuurinclusieve Landbouw.

Datum
18-06-2024
Tijd
19:00 - 21:00

Wat kun je verwachten?

Bereid je voor op een avond vol inzichten en inspiratie tijdens onze eerste bijeenkomst. We nemen je mee op een reis door ons onderzoek en presenteren de laatste bevindingen die het landschap van natuurinclusieve landbouw vormgeven.

Lector Daan Groot zal de aftrap geven door de startpunten, opzet en bevindingen van het onderzoeksprogramma te schetsen. Daarna zullen verschillende onderzoekers kort stilstaan bij hun bevindingen, resultaten en toekomstplannen. En om af te sluiten, gaan we samen met onderzoeker Aafke Schaap dieper in op het gebiedsvenster, waarbij we kansen blootleggen voor natuurinclusieve landbouw.

Het programma

  • 18.30u - Inloop en ontvangst
  • 19.00u - Start programma: inleiding door Daan Groot
  • 19.45u - Kennismaking met onderzoekers
  • 20.00u - Interactieve workshop Gebiedsvenster Natuurinclusieve Landbouw door Aafke Schaap
  • 21.00u - Afsluiting

Over de sprekers

Daan Groot is lector Verdienvermogen voor Natuurinclusieve Landbouw en directeur van projectbureau De Natuurverdubbelaars.

Aafke Schaap is docent-onderzoeker binnen het lectoraat Verdienvermogen voor Natuurinclusieve Landbouw.

Een Goede Boterham met Natuur 2023 2024 college 1

Ben je een student? Vul hier dan de naam van de hogeschool / universiteit waar je studeert in.
Ben je student? Vul dan hier het woord 'student' in.