1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Webinar Bedrijfscoach natuurinclusief ondernemen in de landbouw

Webinar Bedrijfscoach natuurinclusief ondernemen in de landbouw

Krijg een inkijkje in de opleiding Bedrijfscoach natuurinclusief ondernemen in de landbouw en stel al jouw vragen over het programma, de SABE-regeling en meer.

man en vrouw gehurkt in de wei

Voor geïnteresseerden in de opleiding

De opleiding Bedrijfscoach natuurinclusief ondernemen  in de landbouw ((start 14 november 2023) is onderdeel van het scholingsprogramma Natuurinclusief ondernemen in de landbouw, een gezamenlijk programma van de vier groene hogescholen (Aeres Hogeschool, HAS green academy, Hogeschool van Hall Larenstein, Hogeschool Inholland) en Wageningen Universiteit & Research/Wageningen Academy. 

Datum
30-10-2023
Locatie
Online
Tijd
15:00 - 16:00

De opleiding Bedrijfscoach natuurinclusief ondernemen in de landbouw is specifiek gericht op agrarische adviseurs die als bedrijfscoach aan de slag willen om ondernemers te helpen bij de transitie naar natuurinclusieve bedrijfsvoering.

Heb jij als adviseur voor de agrarische sector interesse in de opleiding, maar zit je nog met een aantal vragen? Tijdens het webinar licht docent van de opleiding Toine Hattink meer over de opleiding, het programma en de SABE-regeling toe en is er ruimte om jouw vragen te stellen.