1. Home
 2. Bedrijfsopleidingen

Bedrijfsopleidingen

We denken graag mee met de ontwikkelvragen van jou als cursist én die van je organisatie. Daarom biedt HAS green academy diverse opleidingstrajecten aan: van korte cursus tot volledige opleiding, van online tot midden in de praktijk, van vaste trajecten tot maatwerk en Incompany.

Actueel cursusaanbod

Bekijk hier een overzicht van alle bedrijfsopleidingen en cursussen die wij momenteel aanbieden. 

Zoek je opleiding

Expertise
Locatie
Vooropleiding
Kenmerk
Alle onderwerpen
 • Teach the teacher programma

  Locatie
  Den Bosch en Venlo
  Studieduur
  15 dagen

  HAS green academy is naast aanbieder van voltijd bachelor opleidingen ook een aanbieder van cursussen en in-company of in-university trainingen voor professionals.

 • Plantveredeling

  Vakopleiding Plantveredeling

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  24 maanden

  De vakopleiding plantenveredeling heeft als doel meer inzicht te bieden in de theoretische achtergrond en opbouw van een veredelingsprogramma, zodat je kunt groeien tot (assistent) veredelaar of selecteur en meer verantwoordelijkheden kunt vervullen in het veredelingsprogramma.

 • Tractor in het veld - Foto Twan Wiersman

  Verdiepingscursus Stikstof in de landbouw

  Locatie
  Dronten en Online
  Studieduur
  3 dagen

  Het doel van de verdiepende cursus Stikstof is het ondersteunen van agrarische ondernemers bij het vergaren, verdiepen en toepassen van kennis over stikstofreductie op bedrijfsniveau.

 • Workshop Plantaardige Eiwitten

  Workshop Plantaardige Eiwitten

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  1 dagen

  Door de groei van de wereldbevolking en de noodzaak van duurzame oplossingen worden steeds meer plantaardige eiwitten toegepast in plaats van dierlijke eiwitten. Vaak is het niet eenvoudig om met plantaardige eiwitten de gewenste producteigenschappen te bereiken. In de workshop Plantaardige Eiwitten zie je de (on)mogelijkheden van toepassing van verschillende plantaardige eiwitten en leer je meer over de aspecten van de verschillende eiwitten.

 • Suikerklontjes naast een bakje met zout - Workshop Zout en suikerverlaging

  Workshop Zout- en suikerverlaging

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  1 dagen

  Bij voedingsmiddelen ligt de focus steeds vaker op gezondheid. Als voedingsdeskundige weet je dat je dit bereikt met minder zout en suiker. Tijdens de workshop Zout- en suikerverlaging leer je hoe je de receptuur kunt aanpassen, zonder verlies van kwaliteit, smaak en houdbaarheid.

Filters

Expertise
Locatie
Vooropleiding
Kenmerk
Alle onderwerpen