
Teach the teacher programma
HAS green academy is naast aanbieder van voltijd bachelor opleidingen ook een aanbieder van cursussen en in-company of in-university trainingen voor professionals.
We denken graag mee met de ontwikkelvragen van jou als cursist én die van je organisatie. Daarom biedt HAS green academy diverse opleidingstrajecten aan: van korte cursus tot volledige opleiding, van online tot midden in de praktijk, van vaste trajecten tot maatwerk en Incompany.
Bekijk hier een overzicht van alle bedrijfsopleidingen en cursussen die wij momenteel aanbieden.Â
HAS green academy is naast aanbieder van voltijd bachelor opleidingen ook een aanbieder van cursussen en in-company of in-university trainingen voor professionals.
De vakopleiding plantenveredeling heeft als doel meer inzicht te bieden in de theoretische achtergrond en opbouw van een veredelingsprogramma, zodat je kunt groeien tot (assistent) veredelaar of selecteur en meer verantwoordelijkheden kunt vervullen in het veredelingsprogramma.
Het doel van de verdiepende cursus Stikstof is het ondersteunen van agrarische ondernemers bij het vergaren, verdiepen en toepassen van kennis over stikstofreductie op bedrijfsniveau.
De verlengingscursus 'Resistentiemanagement' kun je volgen als één van de verplichte kennisbijeenkomsten voor de verlenging van je licentie Adviseren Gewasbescherming. Deze cursus valt onder het thema ‘Onderzoek & Innovatie’.
De verlengingscursus 'toepassingsstechnieken' kun je volgen als één van de verplichte kennisbijeenkomsten voor de verlenging van je licentie Adviseren toepassingsstechnieken.
De verlengingscursus 'Weer en gewasbescherming' kun je volgen als één van de verplichte kennisbijeenkomsten voor de verlenging van je licentie Adviseren Gewasbescherming.
Door de groei van de wereldbevolking en de noodzaak van duurzame oplossingen worden steeds meer plantaardige eiwitten toegepast in plaats van dierlijke eiwitten. Vaak is het niet eenvoudig om met plantaardige eiwitten de gewenste producteigenschappen te bereiken. In de workshop Plantaardige Eiwitten zie je de (on)mogelijkheden van toepassing van verschillende plantaardige eiwitten en leer je meer over de aspecten van de verschillende eiwitten.
Bij voedingsmiddelen ligt de focus steeds vaker op gezondheid. Als voedingsdeskundige weet je dat je dit bereikt met minder zout en suiker. Tijdens de workshop Zout- en suikerverlaging leer je hoe je de receptuur kunt aanpassen, zonder verlies van kwaliteit, smaak en houdbaarheid.