1. Home
 2. Bedrijfsopleidingen

Bedrijfsopleidingen

We denken graag mee met de ontwikkelvragen van jou als cursist én die van je organisatie. Daarom biedt HAS green academy diverse opleidingstrajecten aan: van korte cursus tot volledige bedrijfsopleiding, van online tot midden in de praktijk, van vaste trajecten tot maatwerk en Incompany.

Cursusaanbod

Zoek je cursus

Expertise
Locatie
Vooropleiding
Kenmerk
Alle onderwerpen
 • Sectorcursus Akkerbouw

  Locatie
  Op locatie
  Studieduur
  3 dagen

  De akkerbouwsector is een breed krachtenveld waar zowel de (internationale) markt als de maatschappij invloed op uitoefenen. Akkerbouwers verwachten van hun leveranciers dan ook kennis van zaken. Wie de sector nog niet kent maar wel een gelijkwaardige gesprekspartner wil zijn, haalt alles uit deze sectorcursus Akkerbouw.

 • vrouw in fabriek

  Sectorcursus Food Incompany traject - Rabobank

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  3 dagen

  Spreek jij met klanten uit de voedselketen? En ben je dan een bevlogen gesprekspartner die impact heeft bij de klant aan tafel? Dat inspireert ons als Rabobank en het maakt ons beter.

 • Koeien in weiland - Sectorcursus Melkveehouderij

  Sectorcursus Melkveehouderij

  Locatie
  Op locatie
  Studieduur
  3 dagen

  Professionals met passie, dat zijn melkveehouders. Dat neemt niet weg dat ze moeten presteren in een breed krachtenveld van markt en maatschappij. Juist daarom verwachten melkveehouders toegevoegde waarde van hun gesprekspartners. Die kennis doe je op tijdens de sectorcursus Melkveehouderij.

 • Kassen - Sectorcursus (glas)tuinbouw

  Sectorcursus Open en glastuinbouw

  Locatie
  Op locatie
  Studieduur
  3 dagen

  Tuinders hebben liefde voor het vak. De tuinbouwsector is een breed krachtenveld waar zowel de (internationale) markt als de maatschappij invloed op uitoefenen. Tuinders verwachten van hun leveranciers dan ook kennis van zaken. Ken je de open en glastuinbouw nog niet maar wil je wel een gelijkwaardige gesprekspartner zijn? Dan is deze sectorcursus wat voor jou!

 • Kuikens - Sectorcursus Pluimveehouderij

  Sectorcursus Pluimveehouderij

  Locatie
  Op locatie
  Studieduur
  3 dagen

  Pluimveehouders zijn bij uitstek professionals met passie. Maar dat neemt niet weg dat ze moeten presteren in een breed krachtenveld van markt en maatschappij. Juist daarom verwachten pluimveehouders toegevoegde waarde van hun gesprekspartners, maar daar is kennis voor nodig.

 • varkenshouderij bedrijf eigenaar en big

  Sectorcursus Varkenshouderij

  Locatie
  Op locatie
  Studieduur
  3 dagen

  Varkenshouders verwachten toegevoegde waarde van hun gesprekspartners. De sectorcursus Varkenshouderij is een goed startpunt om de juiste kennis van zaken op te doen.

 • Teach the teacher programma

  Locatie
  Den Bosch en Venlo
  Studieduur
  15 dagen

  HAS green academy is naast aanbieder van voltijd bachelor opleidingen ook een aanbieder van cursussen en in-company of in-university trainingen voor professionals.

 • Plantveredeling

  Vakopleiding Plantenveredeling

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  2 jaar

  De vakopleiding plantenveredeling heeft als doel meer inzicht te bieden in de theoretische achtergrond en opbouw van een veredelingsprogramma, zodat je kunt groeien tot (assistent) veredelaar of selecteur en meer verantwoordelijkheden kunt vervullen in het veredelingsprogramma.

 • Tractor in het veld - Foto Twan Wiersman

  Verdiepingscursus Stikstof in de landbouw

  Locatie
  Dronten en Online
  Studieduur
  3 dagen

  Het doel van de verdiepende cursus Stikstof is het ondersteunen van agrarische ondernemers bij het vergaren, verdiepen en toepassen van kennis over stikstofreductie op bedrijfsniveau.

 • Gezond en duurzaam eten verleidelijk maken

  Workshop Marktsucces met gezonde en duurzame voedselinnovatie

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  1 dagen

  Hoe kun je een consument verleiden om een gezonde en/of duurzame keuze te maken? We gebruiken daarbij de Verleidingstoolbox. Met een Verleidingstoolbox worden de belangrijkste methoden en aspecten toegelicht waarmee een food concept zo verleidelijk mogelijk kan worden ontworpen, ontwikkeld en vermarkt.

 • Workshop Plantaardige Eiwitten

  Workshop Plantaardige Eiwitten

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  1 dagen

  Door de groei van de wereldbevolking en de noodzaak van duurzame oplossingen worden steeds meer plantaardige eiwitten toegepast in plaats van dierlijke eiwitten. Vaak is het niet eenvoudig om met plantaardige eiwitten de gewenste producteigenschappen te bereiken. In de workshop Plantaardige Eiwitten zie je de (on)mogelijkheden van toepassing van verschillende plantaardige eiwitten en leer je meer over de aspecten van de verschillende eiwitten. De workshop is een kennismaking met eiwitten en bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte practicum waarin je zelf aan de slag gaat.

 • Cursisten werken aan opdracht - Workshop Zout en suikerverlaging

  Workshop Zout- en suikerverlaging

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  1 dagen

  Bij voedingsmiddelen ligt de focus steeds vaker op gezondheid. Als voedingsdeskundige weet je dat je dit bereikt met minder zout en suiker. Tijdens de workshop Zout- en suikerverlaging leer je hoe je de receptuur kunt aanpassen, zonder verlies van kwaliteit, smaak en houdbaarheid.

Filters

Expertise
Locatie
Vooropleiding
Kenmerk
Alle onderwerpen