1. Home
 2. Zoeken

Zoeken

Vul hier 1 of meerdere zoekwoorden in op en druk op Zoeken. Let op, de zoekfunctie zoekt op ieder woord afzonderlijk.

Expertise
  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Applied Geo-Information Science

  Applied Geo-Information Science

  Wil jij weten hoe je een app ontwikkelt die de kortste route berekent naar een laadpaal voor elektrische auto's? Dan ben je bij de opleiding Applied Geo-Information Science aan het juiste adres! Je leert met behulp van (geo) data science maatschappelijke thema's op te lossen.  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Bedrijfskunde en foodbusiness

  Bedrijfskunde en foodbusiness

  Ben jij nieuwsgierig hoe een pak melk in het schap van jouw supermarkt komt? Bij de hbo-opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness leer je de bedrijfskundige kant van bedrijven in de foodsector kennen.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Food Innovation

  Food Innovation

  Ben je vaak creatief bezig met eten? Of wil je bijdragen aan een betere wereld door duurzame verpakkingen te ontwikkelen? Bij de HBO-opleiding Food Innovation aan HAS green academy leer je hoe je nieuwe food concepten bedenkt en succesvol in de markt zet.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Health Innovation

  Health Innovation

  Wist jij dat een gezonde leefstijl over meer gaat dan gezond eten en genoeg bewegen? Het gaat ook over hoe goed je in je vel zit. Bij Health Innovation leer je de invloed van voeding en leefomgeving op de gezondheid kennen.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Hippische Bedrijfskunde en Pet Business

  Hippische Bedrijfskunde en Pet Business

  Zie jij jezelf later als bedrijfsleider van een topsport stal aan de slag gaan? Of ontwerp je liever gave campagnes voor een leverancier in dierenaccessoires? Tijdens de hbo-opleiding Hippische Bedrijfskunde en Pet Business leer je alles over de bedrijfsmatige kant van de paarden en gezelschapsdierensector.  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Milieukunde

  Milieukunde

  Ben jij gek op scheikunde en biologie? Bij de hbo-opleiding Milieukunde ga je met deze vakken aan de slag om oplossingen te vinden voor een beter milieu en een leefbare aarde.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Toegepaste Biologie

  Toegepaste Biologie

  Ben jij nieuwsgierig en geïnteresseerd in biologie? Bij Toegepaste Biologie leer je om met onderzoek een bijdrage te leveren aan gezonder eten, een beter milieu en een goed leven voor de dieren.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Interesse in Ad

  Interesse in Ad

  Heb jij interesse in de nieuwe Ad-opleiding, gericht op het inrichten van het stedelijk gebied? Vul onderstaand formulier in, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en goedkeuring van deze nieuwe opleiding.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Tuinbouw en akkerbouw

  Tuinbouw en akkerbouw

  Wil jij aan de slag in de sector die steeds belangrijker wordt voor de productie van ons voedsel en alle planten en bloemen? Dan is de hbo-opleiding Tuinbouw en akkerbouw iets voor jou!


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Veehouderij

  Veehouderij

  Bedenk jij een nieuwe stalindeling om efficiënter te kunnen voeren? Tijdens de hbo-opleiding Veehouderij ga je aan de slag met belangrijke onderwerpen die spelen in de sector; dierenwelzijn, voeding, gezondheid, kringlooplandbouw maar ook de economische bedrijfsvoering komen aan bod.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Food Technology

  Food Technology

  Ontdek jij hoe je snacks gezonder kunt maken? Of hoe je sinaasappelsap lekker en langer houdbaar maakt? Tijdens de hbo-opleiding Food Technology leer je alles over de wereld achter het etiket.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Young Professionals Traject

  Young Professionals Traject

  Als extra voorbereiding op je hbo-studie kun je tijdens het mbo het Young Professionals Traject volgen bij HAS green academy. Je went alvast aan het type onderwijs en spijkert je kennis bij. Zo begin jij met een vliegende start op het hbo!


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Horticulture & Business Management

  Horticulture & Business Management

  Onderzoek jij graag de optimale groei omstandigheden voor de tomatenteelt? Tijdens de Engelstalige opleiding Horticulture and Business Management ga je aan de slag in de open en gesloten teelt, ontdek je nieuwe innovaties binnen de sector en pas jij je kennis toe in praktische situaties.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. International Food & Agribusiness

  International Food & Agribusiness

  Het voeden van meer mensen is één van de enorme uitdagingen waar de wereld voor staat. Wil jij deel uitmaken van de oplossing? Kies dan voor de Engelstalige hbo-opleiding International Food & Agribusiness.


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Studiekeuze

  Studiekeuze maken

  Een goede keuze voor een voltijd hbo-opleiding maken doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom hebben we de studiekeuze-ingrediënten voor je op een rijtje gezet. Of je nog geen idee hebt, of al een stap verder bent: wij zijn er om jou verder te helpen met de zoektocht naar de opleiding die bij je past!  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Ouders

  Informatie voor ouders

  Een studie kiezen kan een hele challenge zijn. Als ouder(s)/verzorger(s) wil je jouw kind natuurlijk zo veel mogelijk helpen door te luisteren en mee te denken. Maar wat kun je als ouder(s)/verzorger(s) doen om je kind het beste te ondersteunen?


  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Minor

  Minoren

  HAS green academy biedt diverse minoren aan die gericht zijn op actuele thema’s binnen agro-, food en groene leefomgeving. Ontdek het hier!

  1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Voortraject Mijn Tussenjaar

  Mijn Tussenjaar

  Een studiekeuze maken, maar hoe dan? De wereld is groot, er zijn talloze studies met aansluitend nog meer banen waar je uit moet kiezen. Wij begrijpen dat dit een moeilijke keuze kan zijn. Daarom bieden wij jou persoonlijke begeleiding en handvatten in het Mijn Tussenjaar-traject.


Filters

Expertise