1. Home
 2. Zoeken

Zoeken

Vul hier 1 of meerdere zoekwoorden in op en druk op Zoeken. Let op, de zoekfunctie zoekt op ieder woord afzonderlijk.

  1. Home
  2. Bedrijfsopleidingen
  3. Cursus Voedselveiligheid & houdbaarheid

  Cursus Voedselveiligheid & houdbaarheid

  Micro-organismen, natuurlijke gifstoffen, allergenen en contaminanten. Ze spelen allemaal een belangrijke rol in de houdbaarheid van voedingsmiddelen. In deze cursus leer je hoe deze zaken de houdbaarheid van producten beïnvloeden, maar ook hoe je de houdbaarheid van producten kunt verlengen.


  1. Home
  2. Bedrijfsopleidingen
  3. Cursus Waterhuishouding

  Cursus Waterhuishouding

  Zonder water kan een plant niet groeien en overleven. Maar hoe zorgt een plant er nu voor dat alle organen voldoende voorzien zijn van water? Dat leer je in de cursus Waterhuishouding.


  1. Home
  2. Bedrijfsopleidingen
  3. Cursus Zelfstandig professioneel natuurondernemer (niveau 3)

  Cursus Zelfstandig professioneel natuurondernemer (niveau 3)

  De cursus Zelfstandig professioneel natuurondernemer (niveau 3) leidt ondernemers op die een volledig of grotendeels op natuurbeheer gericht bedrijf willen voeren. En die hiervoor een gedegen plan voor willen ontwikkelen. De cursus bouwt verder op de inhoud van de cursussen Natuurondernemer (niveau 1) en Professioneel natuurondernemer (niveau 2).


  1. Home
  2. Bedrijfsopleidingen
  3. Cursus Zuiveltechnologie

  Cursus Zuiveltechnologie

  Tijdens de cursus Zuiveltechnologie is de relatie tussen melkcomponent, zuivelproduct en verwerking een belangrijk thema. Daarnaast leg je verbanden en maak je keuzes over de productie van zuivelproducten.


  1. Home
  2. Bedrijfsopleidingen
  3. Deficiëntiecursus Scheikunde

  Deficiëntiecursus Scheikunde

  Verschillende opleidingen van HAS green academy gaan uit van voldoende voorkennis van scheikunde. Dit geldt ook voor diverse opleidingen en cursussen voor professionals, zoals de Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie.


  1. Home
  2. Bedrijfsopleidingen
  3. Deficiëntiecursus Wiskunde

  Deficiëntiecursus Wiskunde

  Verschillende opleidingen van HAS green academy gaan uit van voldoende voorkennis van wiskunde. Dit geldt ook voor diverse opleidingen en cursussen voor professionals, zoals de Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie.  1. Home
  2. Bedrijfsopleidingen
  3. Incompany en maatwerk

  Incompany en maatwerk

  Heb je samen met andere collega’s in jouw bedrijf dezelfde leervraag? Moet jouw afdeling of team worden bijgeschoold op een specifiek onderwerp? Voldoen bestaande cursussen nèt niet aan jouw kennisbehoefte? Dan zijn onze Incompany trainingen of maatwerktrajecten de oplossing.