Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Informatie over HAS Hogeschool en het coronavirus

Corona virus
  1. HAS Organisatie
  2. Actualiteit
  3. Nieuws
  4. Informatie over HAS Hogeschool en het coronavirus

*Laatste update 26 april 2021* Op deze pagina vind je informatie over HAS Hogeschool en het coronavirus.

We hebben goed nieuws! Vanaf 26 april kunnen we als hbo-instelling eindelijk weer terug naar de situatie van vóór de lockdown waar we al sinds half december mee te maken hebben.

Dit betekent dat de bedrijfsopleidingen, cursussen en workshops voor professionals weer (gedeeltelijk) fysiek van start gaan. Voor bedrijfsopleidingen, cursussen en workshops die bij de opdrachtgever zelf worden gegeven, volgen we de maatregelen zoals die gelden bij de opdrachtgever.

Alle medewerkers, studenten en cursisten worden persoonlijk op de hoogte gehouden over de meest actuele situatie.

Houd de berichtgeving op deze pagina nauwkeurig in de gaten. Hier plaatsen we updates, zodra er sprake is van nieuwe ontwikkelingen of besluiten.

HAS Hogeschool en coronarichtlijnen

Voor HAS Hogeschool is de gezondheid van studenten, cursisten, medewerkers en bezoekers heel belangrijk. Daarom volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. De richtlijnen en adviezen van het RIVM, de GGD, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn daarbij leidend. Een team van mensen uit alle gelederen van onze hogeschool monitort de situatie continu. We zijn voorbereid op verschillende scenario’s zodat we juist kunnen handelen als we instructies ontvangen die daarom vragen.

Met het protocol 'Verantwoord werken en studeren op de HAS' scheppen we ruimte voor een veilig samenzijn op de HAS. Studenten, medewerkers, cursisten en bezoekers worden dringend verzocht zich te houden aan de maatregelen en aanwijzingen in dit protocol. Ook is het verplicht om binnen de HAS-gebouwen een mondkapje te dragen.

Onze medewerkers en studenten informeren wij via onze gebruikelijke lijnen en een speciale pagina op intranet. Deze pagina wordt steeds vernieuwd zodra er nieuwe feiten bekend worden.

Voor algemene informatie over het coronavirus verwijzen we je naar de website van het RIVM.

Het is ook mogelijk om vragen over het coronavirus te stellen op het speciale landelijke telefoonnummer 0800-1351.

Meer weten?