Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Module Business improvement

Ieder bedrijf heeft van die punten. Processen waarvan iedereen vermoedt dat het beter kan. Maar hoe? En wegen de baten dan ook op tegen de lasten die bij een verbetertraject spelen?

Binnen Business Improvement werk je stapsgewijs, aan de hand van de dmaic-methode, toe naar een verbeterd proces. Definieer wat je wilt verbeteren. Meet wat er tot nu toe verspild wordt. Bepaal de grondoorzaak. Enzovoort. Verbetermethodieken als TPM en Lean worden hierbij ook besproken en op aspecten ingezet.

Tijdens de module breng je het geleerde direct in de praktijk: je maakt een verspillingsanalyse binnen je eigen bedrijf, waarna je in groepsverband voor één verspilling binnen het bedrijf van één van jullie een verbeterplan uitwerkt, presenteert en implementeert. Zo betaalt een leergang Business Improvement zichzelf snel terug. Welke verspilling staat hoog op jouw lijst om aan te pakken?

De module is los volgen, maar ook als onderdeel van de Leergang Quality and business improvement in food.

Data module Business Improvement:

7 maart 2023
21 maart 2023
25 april 2023
16 mei 2023


De module Quality Assurance wordt georganiseerd in samenwerking met

Samenvatting

Aanvangsdatum
07 maart 2023
Duur
2 maanden
Investering
€ 2.065,00
excl. BTW

Prijsspecificatie

Cursusprijs
€ 1.995,00
Cateringarrangement
€ 70,00
Totaalprijs
€ 2.065,00
excl. BTW

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Opleidingskosten, waaronder lesmateriaal, zijn vrijgesteld van btw. Alle overige kosten worden belast met 9% btw.

Deze module komt niet in aanmerking voor het STAP-Budget.

Zet de stap!

Deel deze pagina