Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Annika aan het woord

  Annika studeerde Applied Geo-Information Science aan HAS green academy en werkt nu bij AGEL adviseurs waarbij ze zich bezighoudt met geo-ICT vraagstukken.

 • Afgestudeerde Bart aan het woord

  Bart Millenaar, oud student Veehouderij, vertelt over zijn ervaringen op de HAS, hoe hij zijn kennis toepast, en hoe zijn werkdagen er nu uitzien.

 • Afgestudeerde Isa aan het woord

  Isa Vullers studeerde Hippische Bedrijfskunde en Pet Business aan de HAS green academy. Met haar passie voor paardensport en kennis die ze op heeft gedaan op de HAS, streeft ze nu haar eigen businessidee na.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Joep aan het woord

  Joep studeerde Toegepaste Biologie aan HAS green academy. Met zijn affiniteit voor technologie zorgt hij voor innovaties in de agro-sector.

 • Studentverhaal Joey

  Joey studeerde Milieukunde bij HAS green academy en heeft iets met water. Na zijn opleiding ging hij aan de slag bij Brabant Water en werkt hij tegenwoordig als adviseur watervoorziening.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Lianne aan het woord

  Lianne studeerde de hbo-opleiding Food Technology en volgt nu een masterstudie in Wageningen. ''Ik leer alles over processen, duurzaamheid en kwaliteit."

 • Afgestudeerde Loekie aan het woord

  Loekie studeerde Food Innovation bij HAS green academy en werkt nu als manager innovation. “Lekker eten kan het dagelijks leven zo veel leuker en interessanter maken."

 • Afgestudeerde Marieke aan het woord

  Oud student Marieke volgde de hbo opleiding Food Technology bij HAS green academy en werkt nu als Technical service & Quality specialist bij Henningsen Nederland BV.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Mathijs aan het woord

  Mathijs studeerde Applied Geo-Information Science aan HAS green academy en weet alles van GIS. Als specialist doet hij onderzoek naar explosieven, niet alleen in Nederland maar ook over de grens.

 • Afgestudeerde Maxine aan het woord

  Maxine heeft Milieukunde gestudeerd aan HAS green academy en is momenteel werkzaam als (Junior) Projectleider Bodem bij Certicon Kwaliteitskeuringen BV in Ede.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Mayke aan het woord

  Oud-student Mayke werkt als Sales Manager en Food Innovator bij Ruitenberg BasiQs. Ze volgde de hbo opleiding Food Technology bij HAS green academy.

 • Afgestudeerde Menno aan het woord

  Tijdens zijn opleiding Food Innovation heeft Menno zijn eigen onderneming Vital Forest kunnen opzetten via de Topklas ondernemen. “Daar heb ik onder begeleiding van professionals écht het fundament kunnen leggen voor mijn onderneming.”

 • Afgestudeerde Merel aan het woord

  Merel studeerde Applied Geo-Information Science bij HAS green academy en werkt nu bij de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant als medewerker informatie, onderzoek en analyse (IOA).

 • Afgestudeerde Nigel aan het woord

  Nigel studeerde Management van de Leefomgeving aan HAS green academy en werkt nu als Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht bij de gemeente Hilvarenbeek.

 • Afgestudeerde Sam aan het woord

  Sam heeft Milieukunde gestudeerd aan HAS green academy en studeert momenteel de master Biobased Sciences aan de Wageningen universiteit.

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding