Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS Hogeschool hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Filters

Studentverhalen
hbo opleiding

Wat wil jij lezen?

Studentverhalen
hbo opleiding
 • Afgestudeerde Loekie aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Loekie studeerde Food Innovation bij HAS green academy in Venlo en werkt nu als manager innovation. “Lekker eten kan het dagelijks leven zo veel leuker en interessanter maken."

 • Afgestudeerde Menno aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Tijdens zijn opleiding Food Innovation in Venlo heeft Menno zijn eigen onderneming Vital Forest kunnen opzetten via de Topklas ondernemen. “Daar heb ik onder begeleiding van professionals écht het fundament kunnen leggen voor mijn onderneming.”

 • Afgestudeerde Merel aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Merel studeerde Applied Geo-Information Science bij HAS green academy en werkt nu bij de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant als medewerker informatie, onderzoek en analyse (IOA).

 • Afgestudeerde Tycho aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Na zijn opleiding aan de HAS volgde Tycho nog een master Geo-Information Science in Wageningen en een minor in Urban Design aan de universiteit van Kopenhagen.

 • studenten lisa en hilke

  Afgestudeerden Lisa en Hilke aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Ik wist nooit wat ik later wilde worden, maar ik kan zeker zeggen dat ik nu tevreden ben met mijn baan en met plezier de gevarieerde taken oppak.’ (Hilke)

 • Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

  Stageverhaal Jarno

  pubDate
  25-08-2022

  Jarno is een bioloog in hart en nieren. Als kind had Jarno al veel interesse in de natuur en vond hij het heerlijk om buiten te zijn. Het is dan ook niet zo gek dat hij Toegepaste Biologie aan HAS green academy studeert.

 • Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

  Stageverhaal Lara

  pubDate
  25-08-2022

  Lara studeert Toegepaste Biologie en zit in het derde leerjaar. De sfeer op de HAS green academy is een van de dingen die haar vanaf het begin al aansprak, maar natuurlijk ook de inhoud van de opleiding.

 • Student story Ali

  pubDate
  01-09-2022

  Why HAS green academy? Ali explains: “The practical approach and hands-on mentality of the University of Applied Sciences were the main reasons for making the big step to study in the Netherlands.” The perfect opportunity to challenge himself in ways he was not used to.

 • Student story Francisco

  pubDate
  01-09-2022

  Because of his background in pharmacy and nutrition, Francisco was interested in related fields such as agrochemicals and plant nutrition. That is why HAS green academy was the best option for him.

 • Student story Sayonika

  pubDate
  01-09-2022

  The balance between theoretical and practical experiences was very important for Sayonika while searching for universities. Also, the university had to be located in an internationally friendly country. HAS green academy offered her both. This made her decision a lot easier.

 • Studentverhaal Brent

  pubDate
  15-09-2022

  Brent is student Hippische Bedrijfskunde en Pet Business. Vanaf het begin was het al duidelijk welke richting hij in wilde, maar hij vond het nog lastig welk beroep hij later wilde gaan doen.

 • student corne in bedrijf

  Afgestudeerde Corné aan het woord

  pubDate
  23-08-2022

  Ik werk bij ingenieursbureau Uticon, dat engineering projecten uitvoert voor klanten. Dat zijn met name klanten in de food branche.

 • Studentverhaal Corné

  pubDate
  13-09-2022

  Den Bosch is een super leuke stad en Corné vindt HAS green academy een fijne werkplek. De opleiding van zijn keuze sluit goed aan bij wat hij wil gaan doen.

 • Studentverhaal Ellen

  pubDate
  25-08-2022

  Niet alleen de opleiding, maar ook de kleinschaligheid van de HAS in Venlo én het feit dat er zoveel wordt samenwerkt met bedrijven in de regio, waren de redenen voor Ellen om voor Healthy Living bij HAS green academy te kiezen.

 • Student Milieukunde in Milieukundehal

  Studentverhaal Emma

  pubDate
  25-08-2022

  Emma is vierdejaarsstudent bij de opleiding Milieukunde. Ze weet nog precies hoe het voelde toen ze voor het eerste bij HAS green academy binnenkwam én wat ze zo fijn vindt aan haar opleiding.

 • student voedingsmiddelentechnologie in bakkerslab

  Studentverhaal Félice

  pubDate
  24-08-2022

  Félice is eerstejaarsstudent Voedingsmiddelentechnologie en kijkt terug op een gevarieerd jaar met veel theorie en praktijk.

 • Studentverhaal Femke

  pubDate
  01-09-2022

  Niet weten wat je precies wilt doen wanneer je klaar bent met je hbo-opleiding is logisch. Je bent nog jong en de wereld biedt zoveel mogelijkheden. Maar het is wel belangrijk om een idee te hebben wat je wel en niet leuk vindt.

 • Student Tuinbouw en akkerbouw in boomgaard

  Studentverhaal Gijs

  pubDate
  24-08-2022

  Wat Gijs het meeste aanspreekt aan HAS green academy? De fijne sfeer op school en met elkaar! "Ik heb superleuke studiegenoten en de docenten zijn heel erg toegankelijk. Tijdens onze studiereis naar Griekenland heb ik mijn klasgenoten nog beter leren kennen. Dat was heel leuk!"

 • Studentverhaal Inge

  pubDate
  13-09-2022

  Inge had de keuze tussen twee hogescholen om de studie Voedingsmiddelentechnologie te kunnen volgen. Uiteindelijk is het de HAS green academy geworden.

 • HAS green academy student

  Studentverhaal Ivar

  pubDate
  25-08-2022

  Ivar is tweedejaars student van de opleiding Applied Geo-Information Science. Tijdens zijn bezoek aan de open dag wist hij het meteen: hier wil ik gaan studeren! “Tijdens de open dag kreeg ik gelijk een positief gevoel.

 • Studentverhaal Yrsa

  pubDate
  23-08-2022

  Voor Yrsa was het snel duidelijk. Na goede verhalen te hebben gehoord van kennissen en haar vader, besloot ze de open dag van HAS green academy te bezoeken.

 • Griekenland ruines

  Studentverhaal Iza

  pubDate
  08-09-2022

  Tuinbouw en akkerbouw student Iza vindt de gemoedelijkheid op HAS green academy erg fijn.

 • Studentverhaal Jan Paul

  pubDate
  13-09-2022

  ‘Ik heb altijd een diepe interesse voor de natuur gehad. Toen ik op zoek ging naar een passende opleiding, kwam HAS green academy als best aangeschreven hogeschool naar voren.’

 • Student Management van de Leefomgeving in samenwerkingssetting

  Studentverhaal Joep

  pubDate
  26-08-2022

  Joep is eerstejaars student bij de opleiding Management van de Leefomgeving en heeft voor HAS green academy gekozen, omdat je veel in de praktijk bezig bent.