Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS Hogeschool hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Studentverhalen
hbo opleiding
 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Annika aan het woord

  pubDate
  25-10-2022

  Annika studeerde Applied Geo-Information Science aan HAS green academy en werkt nu bij AGEL adviseurs waarbij ze zich bezighoudt met geo-ICT vraagstukken.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Joep aan het woord

  pubDate
  25-10-2022

  Joep studeerde Toegepaste Biologie aan HAS green academy. Mijn zijn affiniteit voor technologie, zorgt hij voor innovaties in de agro-sector.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Lianne aan het woord

  pubDate
  04-11-2022

  Lianne studeerde de hbo-opleiding Voedingsmiddelentechnologie en volgt nu een masterstudie in Wageningen. ''Ik leer alles over processen, duurzaamheid en kwaliteit."

 • Afgestudeerde Loekie aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Loekie studeerde Food Innovation bij HAS green academy in Venlo en werkt nu als manager innovation. “Lekker eten kan het dagelijks leven zo veel leuker en interessanter maken."

 • Afgestudeerde Marieke aan het woord

  pubDate
  31-01-2023

  Oud student Marieke volgde de hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie bij HAS green academy en werkt nu als Technical service & Quality specialist bij Henningsen Nederland BV.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Marthe aan het woord

  pubDate
  04-11-2022

  Oud student Marthe volgde de hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie bij HAS green academy en werkt nu als productontwikkelaar bij Hessing Supervers.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Mathijs aan het woord

  pubDate
  25-10-2022

  Mathijs studeerde Applied Geo-Information Science aan HAS green academy en weet alles van GIS. Als specialist doet hij onderzoek naar explosieven, niet alleen in Nederland maar ook over de grens.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Mayke aan het woord

  pubDate
  04-11-2022

  Oud-student Mayke werkt als Sales Manager en Food Innovator bij Ruitenberg BasiQs. Ze volgde de hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie bij HAS green academy.

 • Afgestudeerde Menno aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Tijdens zijn opleiding Food Innovation in Venlo heeft Menno zijn eigen onderneming Vital Forest kunnen opzetten via de Topklas ondernemen. “Daar heb ik onder begeleiding van professionals écht het fundament kunnen leggen voor mijn onderneming.”

 • Afgestudeerde Merel aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Merel studeerde Applied Geo-Information Science bij HAS green academy en werkt nu bij de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant als medewerker informatie, onderzoek en analyse (IOA).

 • Afgestudeerde Nigel aan het woord

  pubDate
  25-10-2022

  Nigel studeerde Management van de Leefomgeving aan HAS green academy en werkt nu als Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht bij de gemeente Hilvarenbeek.

 • HAS green academy student

  Afgestudeerde Sofie aan het woord

  pubDate
  04-11-2022

  Sofie studeerde Voedingsmiddelentechnologie aan HAS green academy en werkt nu bij Koninklijke Peijnenburg als R&D projectmanager.

 • Afgestudeerde Tycho aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Na zijn opleiding aan de HAS volgde Tycho nog een master Geo-Information Science in Wageningen en een minor in Urban Design aan de universiteit van Kopenhagen.

 • studenten lisa en hilke

  Afgestudeerden Lisa en Hilke aan het woord

  pubDate
  26-08-2022

  Ik wist nooit wat ik later wilde worden, maar ik kan zeker zeggen dat ik nu tevreden ben met mijn baan en met plezier de gevarieerde taken oppak.’ (Hilke)

 • Stageverhaal Dewi

  pubDate
  24-11-2022

  Voor haar specialisatie packaging & design nam Dewi in haar tweede studiejaar van de opleiding Food Innovation deel aan het Instant groentesoep verpakkingsproject.

 • HAS green academy student

  Stageverhaal Giel

  pubDate
  25-10-2022

  Giel volgt de opleiding Applied Geo-Information Science en vertelt over zijn stage in Portugal.

 • Stageverhaal Imme

  pubDate
  20-03-2023

  Imme zit in haar derde jaar van de studie bedrijfskunde en foodbusiness. Tijdens dit schooljaar ga je een stage lopen van 5 maanden. Imme heeft dit gedaan bij Scherpenhuizen BV, een bedrijf dat AGF-producten importeert, verpakt en exporteert naar meer dan 15 landen. Klanten van Scherpenhuizen die je misschien wel kent zijn supermarkten zoals de Lidl en Jumbo.

 • Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

  Stageverhaal Jarno

  pubDate
  25-08-2022

  Jarno is een bioloog in hart en nieren. Als kind had Jarno al veel interesse in de natuur en vond hij het heerlijk om buiten te zijn. Het is dan ook niet zo gek dat hij Toegepaste Biologie aan HAS green academy studeert.

 • HAS green academy student

  Studentverhaal Kelly

  pubDate
  24-10-2022

  Er bestaat één museum dat maar liefst 41.543 km2 groot is. Het heet Nederland. “Als je met de trein reist, zie je voortdurend een klein kunstwerk: het landschap achter het glas. Van rivierengebieden, polders en veenlanden tot duinen, bossen en heuvellanden. Het is divers. Dat inspireert me.”

 • Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

  Stageverhaal Lara

  pubDate
  25-08-2022

  Lara studeert Toegepaste Biologie en zit in het derde leerjaar. De sfeer op de HAS green academy is een van de dingen die haar vanaf het begin al aansprak, maar natuurlijk ook de inhoud van de opleiding.

Filters

Studentverhalen
hbo opleiding