Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
  • Student story Francisco

    Because of his background in pharmacy and nutrition, Francisco was interested in related fields such as agrochemicals and plant nutrition. That is why HAS green academy was the best option for him.

  • Student story Jessica

    Being part of an international programme makes it fun and very interesting to learn about other students’ cultural differences. The Netherlands itself is an open-minded and friendly country that embraces English as a second language in many cities, giving the students the opportunity to balance their financial lives and expand their social activities. I found it funny that many locals could speak my language or understand it at a certain level. Dutchies are often curious people with a kind but direct way of communicating.

  • Student story Sayonika

    The balance between theoretical and practical experiences was very important for Sayonika while searching for universities. Also, the university had to be located in an internationally friendly country. HAS green academy offered her both. This made her decision a lot easier.

  • Student story Yaêl

    Hi! My name is Yaêl and I am a 3rd year International Food and Agribusiness student. In your third year, you get to do an internship or minor (or both) abroad. With IFA you can go everywhere in the world, because everywhere is food production.

  • Studentverhaal Annemarijn

    Annemarijn is derdejaarsstudente Bedrijfskunde en agribusiness. Voor de invulling van haar derde jaar wilde ze altijd al een minor in het buitenland doen. Tijdens haar opleiding bij de HAS heeft zij een half jaar gestudeerd in Zwitserland! Ze vertelt meer over haar ervaring.

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Arjan

    De enorme datura, dat is zijn lievelingsplant. Indianen en sjamanen – magische priesters – gebruiken delen van de zoetgeurende datura om hallucinaties op te wekken. Maar Arjan kan zonder: zijn studie Toegepaste Biologie ís al één vrolijke trip: “Ik leer hier gi-ga-veel.”

  • Studentverhaal Brent

    Brent is student Hippische Bedrijfskunde en Pet Business. Vanaf het begin was het al duidelijk welke richting hij in wilde, maar hij vond het nog lastig welk beroep hij later wilde gaan doen.

  • Studentverhaal Corné

    Den Bosch is een super leuke stad en Corné vindt HAS green academy een fijne werkplek. De opleiding van zijn keuze sluit goed aan bij wat hij wil gaan doen.

  • Studentverhaal Ellen

    Niet alleen de opleiding, maar ook de kleinschaligheid van de HAS in Venlo én het feit dat er zoveel wordt samenwerkt met bedrijven in de regio, waren de redenen voor Ellen om voor Health Innovation bij HAS green academy te kiezen.

  • Student Milieukunde in Milieukundehal

    Studentverhaal Emma

    Emma is vierdejaarsstudent bij de opleiding Milieukunde. Ze weet nog precies hoe het voelde toen ze voor het eerste bij HAS green academy binnenkwam én wat ze zo fijn vindt aan haar opleiding.

  • student voedingsmiddelentechnologie in bakkerslab

    Studentverhaal Félice

    Félice is eerstejaarsstudent Food Technology en kijkt terug op een gevarieerd jaar met veel theorie en praktijk.

  • Studentverhaal Femke

    Niet weten wat je precies wilt doen wanneer je klaar bent met je hbo-opleiding is logisch. Je bent nog jong en de wereld biedt zoveel mogelijkheden. Maar het is wel belangrijk om een idee te hebben wat je wel en niet leuk vindt.

  • Studentverhaal Gerine

    Hoi, ik ben Gerine van Beek, 20 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn 3e jaar van de studie Veehouderij. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik altijd al iets met dieren had. Thuis hadden we geen boerenbedrijf, daardoor ben ik al jong gaan werken op een geitenbedrijf. Toen dat erg goed beviel heb ik er uiteindelijk voor gekozen om veehouderij te gaan studeren. Ik vind het heel gezellig op de HAS, er is altijd wel tijd voor een praatje met studenten of docenten van de opleiding!

  • Student Tuinbouw en akkerbouw in boomgaard

    Studentverhaal Gijs

    Wat Gijs het meeste aanspreekt aan HAS green academy? De fijne sfeer op school en met elkaar! "Ik heb superleuke studiegenoten en de docenten zijn heel erg toegankelijk. Tijdens onze studiereis naar Griekenland heb ik mijn klasgenoten nog beter leren kennen. Dat was heel leuk!"

  • Studentverhaal Inge

    Inge had de keuze tussen twee hogescholen om de studie Food Technology te kunnen volgen. Uiteindelijk is het de HAS green academy geworden.

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Ivar

    Ivar is tweedejaars student van de opleiding Applied Geo-Information Science. Tijdens zijn bezoek aan de open dag wist hij het meteen: hier wil ik gaan studeren! "Tijdens de open dag kreeg ik gelijk een positief gevoel".

  • Griekenland ruines

    Studentverhaal Iza

    Tuinbouw en akkerbouw student Iza vindt de gemoedelijkheid op HAS green academy erg fijn.

  • Studentverhaal Jan Paul

    ‘Ik heb altijd een diepe interesse voor de natuur gehad. Toen ik op zoek ging naar een passende opleiding, kwam HAS green academy als best aangeschreven hogeschool naar voren.’

  • Studentverhaal Job

    Vóór mijn huidige opleiding Health Innovation heb ik een mbo-opleiding afgerond én nog een jaar hbo gedaan op een grote school. Omdat het hbo een stuk theoretischer is dan het mbo, had ik het gevoel dat het uitdagend zou gaan worden.

  • Student Management van de Leefomgeving in samenwerkingssetting

    Studentverhaal Joep

    Joep is eerstejaars student bij de opleiding Management van de Leefomgeving en heeft voor HAS green academy gekozen, omdat je veel in de praktijk bezig bent.

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Karl

    Karl zit in het laatste jaar van de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness en hij weet nog precies waarom hij deze opleiding vier jaar geleden gekozen heeft. ‘’Ik wilde mezelf niet beperken door een te specialistische opleiding te volgen."

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Kelly

    Er bestaat één museum dat maar liefst 41.543 km2 groot is. Het heet Nederland. “Als je met de trein reist, zie je voortdurend een klein kunstwerk: het landschap achter het glas. Van rivierengebieden, polders en veenlanden tot duinen, bossen en heuvellanden. Het is divers. Dat inspireert me.”

  • Studentverhaal Lars

    ‘HAS green academy is een super prettige school! De sfeer, kleinschaligheid en persoonlijk contact spreken me erg aan. Daarnaast niet onbelangrijk: mijn opleiding is nergens anders te volgen!’

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding