1. Home
 2. Bedrijfsopleidingen

Bedrijfsopleidingen

We denken graag mee met de ontwikkelvragen van jou als cursist én die van je organisatie. Daarom biedt HAS green academy diverse opleidingstrajecten aan: van korte cursus tot volledige bedrijfsopleiding, van online tot midden in de praktijk, van vaste trajecten tot maatwerk en Incompany.

Cursusaanbod

Zoek je cursus

Expertise
Locatie
Vooropleiding
Kenmerk
Alle onderwerpen
 • vrouw in kas met planten

  Plantenkwekers-cursus

  Locatie
  Den Bosch en Op locatie
  Studieduur
  6 dagen

  Het doel van de Plantenkwekerscursus is om medewerkers van plantenkwekerijen meer theoretische achtergrond te geven over allerlei onderwerpen die spelen bij de opkweek van jonge vruchtgroentenplanten uit zaad.

 • man en vrouw bij planten stekjes in kas

  Plantenveredeling op hbo-niveau

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  5 dagen

  Veel werknemers in plantenveredelingsbedrijven hebben behoefte aan een beknopt overzicht over de achtergrond en opzet van een veredelingsprogramma. De cursus plantenveredeling op hbo-niveau biedt een mix van theoretische sessies, praktische toepassingen en veldbezoeken.

 • Kassen - Sectorcursus (glas)tuinbouw

  Sectorcursus Tuinbouw

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  3 dagen

  Tuinders hebben liefde voor het vak. De tuinbouwsector is een breed krachtenveld waar zowel de (internationale) markt als de maatschappij invloed op uitoefenen. Tuinders verwachten van hun leveranciers dan ook kennis van zaken. Ken je de open en glastuinbouw nog niet maar wil je wel een gelijkwaardige gesprekspartner zijn? Dan is deze sectorcursus wat voor jou!

 • Plantenveredeling

  Vakopleiding Plantenveredeling

  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  2 jaar

  De vakopleiding plantenveredeling heeft als doel meer inzicht te bieden in de theoretische achtergrond en opbouw van een veredelingsprogramma, zodat je kunt groeien tot (assistent) veredelaar of selecteur en meer verantwoordelijkheden kunt vervullen in het veredelingsprogramma.

Filters

Expertise
Locatie
Vooropleiding
Kenmerk
Alle onderwerpen