Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Publicatie Databases

 1. HAS Onderzoek
 2. Publicatie Databases

HAS Hogeschool biedt onze medewerkers en studenten de meest recente studie- en achtergrond informatie door het aanbieden van verschillende (digitale) bronnen via de website van de bibliotheek, gespecialiseerd op de richtingen agro, food en leefomgeving.

DIGITALE BIBLIOTHEEK GREENI

Greeni - bibliotheek voor het groene hbo is de gezamenlijke website van de bibliotheken van HAS Hogeschool, Aeres Hogeschool en Van Hall Larenstein.

In de collectie zijn ook de kennispublicaties van HAS Hogeschool opgenomen. Daarnaast vind je in Greeni geselecteerde internetbronnen, databanken en digitale tijdschriften.

Greeni - bibliotheek voor het groene hbo

Logo Greeni

HAS Hogeschool levert ook via Greeni kennis van onze onderzoeken en lectoraten aan bij Groen Kennisnet.

Groen Kennisnet

Groen Kennisnet faciliteert onderzoekers, docenten en studenten bij het ontsluiten, zoeken en vinden van kennisbronnen en leermateriaal op het gebied van voedsel en groen en maakt daarvoor gebruik van de nieuwste technologie.

Logo Groen Kennisnet

Voorbeelden publicaties van HAS Hogeschool

 • Hippische monitor 2019

  De Hippische Monitor is een rapport dat is samengesteld uit verschillende onderzoeken die HAS Hogeschool jaarlijks in samenwerking met een Trendpanel uitvoert.
  Paard - Hippische Monitor - HAS Hogeschool

  Lees meer

 • HAS Food Boek 2020

  Een (digitaal) boek vol innovatieve en kansrijke foodprojecten van 4e jaars studenten van HAS Hogeschool. Studenten nemen je op bijzondere wijze mee in hun visie op de uitdagingen in food vandaag de dag én ze bedenken impactvolle, creatieve en ondernemende oplossingen.
  Flyers Today's Food Challenges

  Lees meer

 • Blauwdruk Kalveropfok

  De blauwdruk kalveropfok is een overzicht van zogenaamde succesfactoren op het gebied van bijvoorbeeld huisvesting, hygiëne, werkwijze en organisatie. Met elkaar staan deze garant voor een succesvolle en gestructureerde opfok.
  tekening van kalf in kooi

  Lees meer

Deel deze pagina