Wil je meer weten over de onderzoeken die zijn uitgevoerd en waar de verschillende lectoraten over gaan? Kom dan naar het mini-symposium Beroepsopdrachten en kom in de gelegenheid om met onze lectoren en studenten in gesprek te komen.

Let op: aanmelden is verplicht!
In het programma ‘Gezonde voeding en gezond leven’ werken 3 lectoraten samen:
- Design methoden in Food (Antien Zuidberg),
- Groene Gezondheid (Herman Peppelenbos) en
- Voeding en Gezondheid (Annet Roodenburg).
Onze HAS green academy studenten van verschillende opleidingen hebben vanuit de verschillende lectoraten onderzoeksopdrachten mogen uitvoeren. Tijd om de nieuwste inzichten hieruit te delen!
Meld je direct aan!
Programma
12.30 |
Ontvangst |
12.45 |
Welkom |
12.55 |
Hoe kunnen we de Intention-behaviour gap meten: een praktijkcase? |
13.05 |
Hoe kan de Eye tracking bril commercieel ingezet worden bij verpakkingsontwerpen? |
13.15 |
Voedselverspilling HAS- evaluatie docenten campagne en nieuw onderzoek onder studenten. |
13.25 |
MBO-challenges Plantaardig bij KW1C en Yuverta. |
13.35 |
HAS visie op eten en drinken. |
13.45 |
Voedselomgeving Breda. |
13.55 |
Voedselvaardigheden: co-creëren met bewoners. |
14.05 |
Voedselvaardigheden in kwetsbare wijken in Den Bosch. |
14.15 |
Pauze |
14.35 |
Locatiescan: Behoeften van buyers èn non-buyers op cateringlocaties. |
14.45 |
De aantrekkelijke stadskas |
14.55 |
Hoe denken stakeholders uit het werkveld over gepersonaliseerde voedingsadviezen en de mogelijkheden voor implementatie? (Precinut) |
15.05 |
Een nieuwe post-market monitoring systeem voor Novel foods en allergieën: wat is de mening van de food sector? (Mosin) |
15.15 |
Plantaardige kaas: Wat vindt de consument? (KAAZ) |
15.25 |
Samenhang tussen sociaal economische positie van de wijk en gezondheid van de supermarkt. (Gezonde Supermarkt) |
15.35 |
Het maken van een Digital Twin van de (on)gezonde supermarkt. (Gezonde Supermarkt) |
15.45 |
Bewuste en onbewuste attitudes van de lichtgroene consument met betrekking tot duurzame voedingsproducten. |
15.55 |
Hoe ervaart de lichtgroene consument duurzaamheidscommunicatie over voeding? |
16.05 |
Prijsuitreiking + Afsluiting |
16.30 |
Borrel |
Hart voor Groen
Hart voor Groen staat bij HAS green academy symbool voor het praktijkonderzoek. Via praktijkgerichte onderzoeksprojecten werken onze lectoren en docentonderzoekers aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van agro, food en leefomgeving.
De kennis, expertise en inzichten die ze opdoen delen ze maar al te graag, onder meer via onze website, onze onderzoekspodcast en events in verschillende vormen. Het symposium Dierenwelzijn en Technologie is zo'n event.