1. Home
  2. Bedrijfsopleidingen
  3. Leergang Quality and Business Improvement in Food

Leergang Quality and Business Improvement in Food

In het kort

Met de Leergang Quality and Business Improvement in Food leer je hoe je de kwaliteit van voedingsmiddelen kunt bewaken. En op tijd kunt ingrijpen als dat nodig is. In kleine groepen doe je theoretische kennis op en brengt die direct in de praktijk.
Start
14 februari 2023
Duur
9 maanden
Taal
Nederlands
Investering
€ 6205
Locatie
Den Bosch

Over de cursus

Als kwaliteitsmanager (in spe) ben jij verantwoordelijk voor de quality control van voedingsmiddelen. Omdat je als kwaliteitsmanager vaak middenin de organisatie staat, is er binnen de leergang veel aandacht voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. Zo sta jij je mannetje.

Wat kun je na de leergang?

Na het volgen van de leergang Quality and Business Improvement in Food kun jij:

  • De kwaliteit van voedingsmiddelen systematisch bewaken.
  • Kwaliteitsmanagementsystemen gebruiken.
  • Risicoanalyses maken.
  • Wetgeving op de juiste manier inzetten.
  • Persoonlijke leiderschapstechnieken gebruiken.

Over de leergang

Inhoud van de leergang

De volgende onderwerpen komen tijdens de leergang aan bod, in 3 verschillende modules. Deze modules zijn ook los te volgen.

Voor wie

De leergang Quality and Business Improvement in Food is interessant voor foodprofessionals met 3-5 jaar werkervaring. Of als je de ambitie hebt om door te groeien als veelzijdig professional.

Praktische info

Wat heb je nodig om deze leergang te volgen en wat is nog meer handig om te weten?

Handig om te weten

Start- en cursusdata

De leergang Quality and Business Improvement in Food start op 14 februari 2023. Je hebt 12 contactdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt bij de start van iedere module instappen.

Data module Quality Assurance:

14 februari 2023
7 maart 2023
28 maart 2023
18 april 2023
9 mei 2023 (ochtend)

Data module Business Improvement:

9 mei 2023 (middag)
30 mei 2023
20 juni 2023
11 juli 2023

Data module Quality Control:

12 september 2023
3 oktober 2023
24 oktober 2023
21 november 2023

De doorlooptijd van de leergang is in totaal 9 maanden.

Toelatingseisen

Voor deze leergang op hbo(+) niveau heb je tenminste nodig:

  • Aantoonbaar hbo denk- en werkniveau.
  • Basiskennis HACCP.
  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een foodomgeving.
  • Een baan in een foodomgeving.
  • Een intakegesprek en een actueel cv maken deel uit van de instroomprocedure.
Afronding van de leergang

Na succesvol afronden van alle modules van de Leergang Quality and Business Improvement in Food ontvang je een certificaat.

Prijsspecificatie
Aanvangsdatum
14 februari 2023
Investering
€ 6.205,00
excl. BTW

Prijsspecificatie

Cursusprijs
€ 5.995,00
Cateringarrangement
€ 210,00
Totaalprijs
€ 6.205,00
excl. BTW

In het geval van een losse module zijn de kosten als volgt:

Extra kosten: cateringarrangement van €17,50 per bijeenkomst excl. 9% btw. Cateringarrangement bestaat uit koffie/thee/frisdrank/lunch.

  • Opleidingskosten, waaronder lesmateriaal, zijn vrijgesteld van btw. 
  • Alle overige kosten, zoals studiemateriaal en cateringarrangement worden belast met 9% btw.

Vragen? Neem contact met ons op!

Deze leergang wordt mogelijk gemaakt door

Anderen bekeken ook

Sustainable Development Goals

  • Sustainable Development Goal 2: Geen honger
  • Sustainable Development Goal 9: Industrie, innovatie en infrastructuur
  • Sustainable Development Goal 12: Verantwoorde consumptie en productie