1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. HAS Food Experience 2023

HAS Food Experience 2023

Yes, we gaan elkaar op 31 januari weer ontmoeten! Kom inspiratie opdoen en kennis maken met veelbelovende jonge talenten die (bijna) klaar zijn om de arbeidsmarkt te betreden!

HAS-Food-Experience-2023

Zet de datum in je agenda en kom naar hét impactvolle en inspirerende food event met vernieuwende oplossingen voor uitdagingen in food en food-systemen voor vandaag én morgen bedacht en ontwikkeld door HAS studenten.

Datum
31-01-2023
Locatie
Den Bosch
Tijd
10:00 - 18:00

Bekijk de aftermovie

De HAS bestaat al 75 jaar en heeft een rijke historie die zich kenmerkt door vele transities. We zijn op weg naar 2030. Een transitie die we met elkaar maken. De HAS zoekt als verkenner van, voor én met de groene sector actief naar verbinding én kansen met een focus op het gezonder maken van onze omgeving met voldoende gezond voedsel. Onze food talenten zijn opgeleid om impact te maken en de voedselkeuzes van morgen te bepalen.

Bekijke de aftermovie van 2022!

Zorg dat je bij de 15e editie bent! Sinds 2009:

  • 4.500
    bezoekers
  • 1.500
    aanstormende food professionals
  • 1.000
    innovatieve concepten.

Gerelateerde opleidingen & cursussen

  • Brainstormsessie ontwerp verpakking - Cursus Packaging projectmanager

    Cursus Packaging Projectmanager

    Locatie
    Den Bosch
    Studieduur
    6 maanden

    In de cursus Packaging Projectmanager nemen we je mee in alle facetten van het verpakkingstraject. Zo leer je het hele ontwikkeltraject overzien én managen. Van ontwerp tot schap.

  • Hand vinkt takenlijst af - Cursus Kwaliteit in Bedrijf

    Cursus Kwaliteit in bedrijf

    Locatie
    Den Bosch
    Studieduur
    3 maanden

    Natuurlijk leer je tijdens de cursus Kwaliteit in bedrijf welke controles wanneer en op welke producten moeten worden toegepast. Maar we vertellen je ook hoe je de kwaliteit van tussen- en eindproducten kunt verbeteren.

  • Afgesneden stukken vlees - Cursus Vleestechnologie

    Cursus Vleestechnologie en alternatieve eiwitten

    Locatie
    Den Bosch
    Studieduur
    5 maanden

    Van vleesverwerking tot hulpstoffen: alles komt tijdens deze cursus Vleestechnologie en alternatieve eiwitten aan bod. Je inspiratie haal je uit gastcolleges van experts uit de (vlees)industrie.

  • Cursus Bakkerijtechnologie

    Cursus Bakkerijtechnologie

    Locatie
    Den Bosch
    Studieduur
    5 maanden

    Als bakker kun je goed brood bakken, maar heb je ook een flinke dosis technische kennis nodig. Tijdens de cursus Bakkerijtechnologie ontdek je waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten leidt tot een smakelijk resultaat.

  • Post-it met tekst

    Cursus Voedselveiligheid & houdbaarheid

    Locatie
    Den Bosch
    Studieduur
    3 maanden

    Micro-organismen, natuurlijke gifstoffen, allergenen en contaminanten. Ze spelen allemaal een belangrijke rol in de houdbaarheid van voedingsmiddelen. In deze cursus leer je hoe deze zaken de houdbaarheid van producten beïnvloeden, maar ook hoe je de houdbaarheid van producten kunt verlengen.

  • Zuiveltechnologie

    Cursus Zuiveltechnologie

    Locatie
    Den Bosch
    Studieduur
    5 maanden

    Tijdens de cursus Zuiveltechnologie is de relatie tussen melkcomponent, zuivelproduct en verwerking een belangrijk thema. Daarnaast leg je verbanden en maak je keuzes over de productie van zuivelproducten.

  • Workshop Plantaardige Eiwitten

    Workshop Plantaardige Eiwitten

    Locatie
    Den Bosch
    Studieduur
    1 dagen

    Door de groei van de wereldbevolking en de noodzaak van duurzame oplossingen worden steeds meer plantaardige eiwitten toegepast in plaats van dierlijke eiwitten. Vaak is het niet eenvoudig om met plantaardige eiwitten de gewenste producteigenschappen te bereiken. In de workshop Plantaardige Eiwitten zie je de (on)mogelijkheden van toepassing van verschillende plantaardige eiwitten en leer je meer over de aspecten van de verschillende eiwitten.