1. Home
 2. Hbo-opleidingen
 3. Opleiding in aanvraag: Ad Agro Food en Leefomgeving

Opleiding in aanvraag: Ad Agro, Food en Leefomgeving

In het kort

HAS green academy heeft een 2-jarige Ad-opleiding ontwikkeld gericht op de groene leefomgeving in het stedelijk gebied. Ons klimaat verandert, wat direct invloed heeft op het stedelijk gebied. Denk hierbij aan hittegolven, extreme neerslag of langdurige droogte. Dagelijks zien we in het nieuws hoe kwetsbaar het stedelijk gebied is en dat verandering van de inrichting nodig is. Ga jij met jouw vaardigheden technische oplossingen bedenken om steden toekomstbestendig in te richten? Met jouw kennis over water, bodem, groen en biodiversiteit bedenk jij oplossingen die het stedelijk gebied leefbaar maken en houden.
Diploma
Associate degree
Start in
september
Studieduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Leerweg
Voltijd
Locatie
Den Bosch

Start september 2024 onder voorbehoud van goedkeuring

De opleiding start in september 2024, afhankelijk van goedkeuring. Aanmelden via Studielink is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je meer weten over deze Associate degree, stuur dan een email naar studieadviseur Monique Huberts: m.huberts@has.nl

Faq

Wat is een Associate degree?

Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding met het accent op de praktijk. Ideaal als je leert door te doen. En als je de ambitie hebt om door te studeren, maar 4 jaar te lang vindt.

Krijg je een officieel diploma na deze studie?

Ja! Na afstuderen ontvangen je je hbo-Associate degree-diploma.

Wil je op de hoogte blijven? Neem contact op met

Vestiging(en)

 • Den Bosch

  Onderwijsboulevard 221
  5223 DE 's-Hertogenbosch

  has@has.nl

  088 890 3600

  Exterieur HAS Hogeschool

  Den Bosch