1. Home
 2. Hbo-opleidingen
 3. Ontdek het: Voeding en Gezondheid

Ontdek het: Voeding en Gezondheid

Ben je benieuwd of jouw kind interesse heeft in voeding en gezondheid? Bij HAS green academy kan je kind ontdekken hoe voeding wordt gemaakt en leren hoe je het gedrag van mensen kunt beïnvloeden om gezonde keuzes te maken. Ook kan jouw kind nieuwe ideeën voor voeding bedenken en ontdekken hoe je een product succesvol op de markt brengt. Misschien heeft jouw kind interesse in de zakelijke kant van de voedingssector of juist in het fascinerende proces achter het productetiket, met aandacht voor smaak, veiligheid en gezondheid. Ervaar het samen bij HAS green academy!

Wie zijn wij?

HAS green academy is dé hogeschool voor agro, food en leefomgeving in Den Bosch en Venlo. Al 75 jaar. Je kunt bij ons terecht voor 15 hbo-opleidingen waarvan twee internationaal. Volg je een opleiding bij ons, dan werk je vanaf dag één samen met medestudenten aan actuele vraagstukken van bedrijven en organisaties. Met de kennis en ervaring die je opdoet, ontwikkel je praktische oplossingen die bijdragen aan een gezonde omgeving met voldoende gezond voedsel. Zowel in Nederland als daarbuiten. Wij leiden jou daarmee op tot een ondernemende professional met een open mind. Heb jij een hart voor groen? Ontdek het!

Opleidingen in dit thema

 • Bedrijfskunde en foodbusiness

  Diploma
  Bachelor of Business Administration
  Locatie
  Den Bosch en Venlo
  Studieduur
  4 jaar

  Ben jij nieuwsgierig hoe een pak melk in het schap van jouw supermarkt komt? Bij de hbo-opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness leer je de bedrijfskundige kant van bedrijven in de foodsector kennen.

 • Food Innovation

  Diploma
  Bachelor of Science
  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  4 jaar

  Ben je vaak creatief bezig met eten? Of wil je bijdragen aan een betere wereld door duurzame verpakkingen te ontwikkelen? Bij de HBO-opleiding Food Innovation aan HAS green academy leer je hoe je nieuwe food concepten bedenkt en succesvol in de markt zet.

 • Health Innovation

  Diploma
  Bachelor of Science
  Locatie
  Den Bosch en Venlo
  Studieduur
  4 jaar

  Wist jij dat een gezonde leefstijl over meer gaat dan gezond eten en genoeg bewegen? Het gaat ook over hoe goed je in je vel zit. Bij Health Innovation leer je de invloed van voeding en leefomgeving op de gezondheid kennen.

 • Food Technology

  Diploma
  Bachelor of Science
  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  4 jaar

  Ontdek jij hoe je snacks gezonder kunt maken? Of hoe je sinaasappelsap lekker en langer houdbaar maakt? Tijdens de hbo-opleiding Food Technology leer je alles over de wereld achter het etiket.

Ervaar het tijdens een open dag!