Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
  • VIDEO: Cursist Lotte aan het woord

    Hoe ziet de toekomst van je akkerbouwbedrijf eruit? En welke keuzes maak je vandaag om daar te komen? Voor cursist Lotte was dat de reden om zich in te schrijven voor de bedrijfsopleiding Ondernemen in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, een landelijke samenwerking tussen HAS green academy en Aeres Hogeschool. In deze video vertelt ze openhartig over haar ervaringen.

  • VIDEO: Cursist Jesse aan het woord

    Hoe ziet de toekomst van je akkerbouwbedrijf eruit? En welke keuzes maak je vandaag om daar te komen? Voor cursist Jesse was dat de reden om zich in te schrijven voor de bedrijfsopleiding Ondernemen in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, een landelijke samenwerking tussen HAS green academy en Aeres Hogeschool. In deze video vertelt hij openhartig over zijn ervaringen.

  • Feed the world, lead the change!

    Want to know what International Food & Agribusiness is all about? In this short video Lecturer Sophia and Student Vaibhav tell you all about the programme.

  • Video: Waar komt jouw chips vandaan?

    In deze video laten HAS-studenten Thijs (Bedrijfskunde en Foodbusiness) en Stijn (Bedrijfskunde en agribusiness) zien waar jouw chips vandaan komt, en hoe hun opleidingen hieraan te pas komen. De opleiding Bedrijfskunde en agribusiness en specialisatie Bedrijfskunde en foodbusiness hebben alles te maken met jouw eten. De route van chips laat perfect zien hoe beide sectoren aan bod komen!

  • Video: Waar komt jouw chips vandaan?

    In deze video laten HAS-studenten Thijs (Bedrijfskunde en Foodbusiness) en Stijn (Bedrijfskunde en agribusiness) zien waar jouw chips vandaan komt, en hoe hun opleidingen hieraan te pas komen. De opleiding Bedrijfskunde en agribusiness en specialisatie Bedrijfskunde en foodbusiness hebben alles te maken met jouw eten. De route van chips laat perfect zien hoe beide sectoren aan bod komen!

  • Video: Docent Marloes

    In een korte video vertelt docent Food Innovation Marloes meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.

  • Video: docent Nathan

    In een korte video vertelt docent Milieukunde Nathan meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.

  • Video: Afgestudeerde Ken

    Ken studeerde Food Technology aan HAS green academy. Tijdens zijn afstudeerstage kwam hij in contact met Bavaria, waar hij inmiddels werkt als brouwtechnoloog. In deze video vertelt hij hoe zijn opleiding hem heeft klaargestoomd voor een carrière in de brouwwereld en hoe hij elke dag bezig is met innovatie in bier.

  • Studentverhaal Tristan

    Ik ben Tristan van Eck, 21 jaar oud en ik kom uit Leerdam, vlakbij Gorinchem. Ik woon op een boerderij met melkvee en vleespluimvee. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness aan de HAS.

  • Ivar met award

    Video: Alumnus Ivar

    Ivar van Dorst heeft het ouderlijke bedrijf dat 16 jaar eerder de stekker eruit trok een nieuw leven in geblazen. En wanneer het dan toch van de grond af opnieuw opgebouwd moet worden, kan het dan maar beter gelijk over de toekomstbestendige boeg.

  • Studentverhaal Jessica

    Ik ben Jessica, 23 jaar en ik kom uit Maarheeze. Ik studeer Food Innovation in op de HAS in Venlo en zit op dit moment in mijn 3e jaar.

  • Studentverhaal Suzan

    Ik ben Suzan, ik kom uit Waspik, maar ben momenteel voor een jaar wonende op Texel. Ik studeer Toegepaste Biologie en zit nu in mijn laatste studiejaar, jaar 4. En ik ben ook werkende voor de HAS als promo-student.

  • Studentverhaal Jil

    Ik ben Jil van der Hoeven, 22 jaar en ik kom uit Steenbergen. Ik volg de opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness en ik zit momenteel in het tweede jaar.

  • Video: Cultivation Project

    In het tweede jaar van de opleiding Horticulture & Business Management werk je in een groep aan een teeltproject. Je kiest een gewas én een praktijkprobleem dat je probeert op te lossen, bijvoorbeeld rond bemesting, watergift of plantgezondheid.

  • Video: Teeltproject

    In het tweede jaar van de opleiding Tuinbouw en Akkerbouw werk je in een groep aan een teeltproject. Je kiest een gewas én een praktijkprobleem dat je probeert op te lossen, bijvoorbeeld rond bemesting, watergift of plantgezondheid.

  • Video: Docentverhaal Bas

    In een korte video vertelt docent Bedrijfskunde en agribusiness Bas meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.

  • Interview: Hoe Marian en Tomas met LCA hun werk én klanten vooruithelpen

    Bij Ruitenberg Ingredients, een familiebedrijf dat ingrediëntpremixen ontwikkelt voor de voedingsmiddelenindustrie, weten ze al langer dat duurzaamheid geen bijzaak meer is. Maar hoe maak je zoiets ongrijpbaars als ‘impact op het milieu’ concreet? Voor Marian Verbruggen en Tomas Kuijpers was de cursus Life Cycle Analysis: meten is weten van HAS green academy precies de zet in de goede richting.

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding