Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Opleidingen en cursussen

Zittende cursisten luisteren naar cursusleider
 1. HAS Bedrijfsopleidingen
 2. Opleidingen en cursussen

We denken graag mee met de ontwikkelvragen van jou als cursist én die van je organisatie. Daarom biedt HAS Hogeschool diverse opleidingstrajecten aan: van korte cursus tot volledige opleiding, van online tot midden in de praktijk, van vaste trajecten tot maatwerk en Incompany.

Onze cursussen worden ontwikkeld vanuit marktvragen en zijn dus altijd relevant en toepasbaar op je werkplek. Of het nu gaat om het verdiepen van specialistische kennis, het omgaan met actualiteiten als veranderende wet- en regelgeving of het identificeren van kansen in trends en innovaties: Met onze cursussen zet je de stap vooruit.

Met onze persoonlijke aanpak ontwikkel je kennis en vaardigheden onder begeleiding van ervaren docenten sámen met gemotiveerde medecursisten. Net als jij dragen ze bij aan de actuele casuïstiek, met voorbeelden die ze vanuit de praktijk meebrengen. Zo groei je niet alleen zelf, maar groeit ook je professionele netwerk.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende cursus? Laat het ons weten. We helpen je graag bij het maken van je keuze!

Tot 100% subsidie mogelijk op een cursus

Zoek je een cursus vanuit een specifieke branche of sector?

 • Agro

  Bekijk hier onze cursussen en trainingen op het gebied van tuinbouw en teelt, akkerbouw, bodem en veehouderij. Zowel vanuit een technische als bedrijfskundige invalshoek.

  Vrouw met tablet in kas - Bedrijfskunde voor de tuinbouw

  Agro cursussen

 • Food

  Bekijk hier onze cursussen en trainingen voor food professionals. Zowel voor de technoloog, als de conceptontwikkelaars, marketeers of verpakkingsdeskundigen kunnen bij ons terecht.

  Vrouw met boodschappenwagen gevuld met groente en fruit - Masterclass Gezonde en veilige voeding

  Food cursussen

 • Leefomgeving

  Bekijk hier onze cursussen op het gebied van inrichting, beheer en vitaliteit van onze groene (openbare) ruimte. Ook voor sportvelden- en golfbanenbeheer kun je bij ons terecht.

  Handen met grond boven planten - Cursus bodem en bemesting

  Leefomgeving cursussen

Door de bedrijfsgerichte aanpak is het makkelijk om de opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Een aanrader! - Cursus Packaging Projectmanager

Logo Vrijdag premium printing
Astrid van Dooremolen-van Rooij

Creative sales support bij Vrijdag Premium Printing

Altijd een goede keus

HAS Hogeschool heeft meer dan 25 jaar ervaring met opleiden van professionals. Jaarlijks zetten honderden professionals de stap om zich verder te ontwikkelen met onze opleidingen en cursussen. Wat kozen zij? We zetten wat hoogvliegers voor je op een rij.

STAP-subsidie

Voor een groot deel van ons scholingsaanbod is het mogelijk om gebruik te maken van het STAP-budget. Hierdoor kun je tot wel 100% subsidie krijgen op opleiding of cursus. Kijk hier voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Onze best lopende cursussen

Nieuw in ons opleidingsaanbod

Stel ons je vraag!

Niet gevonden wat je zocht? Of wil je meer weten? Stel ons je vragen.

Overig

Deel deze pagina