Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Actueel cursusaanbod

Filters

Type
Thema's
Onderwerpen
Duur
Locatie
Taal

Toon resultaten

28 resultaten


Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Ken...

  1. Start 31 augustus 2021
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden
Micro-organisme - Cursus Levensmiddelenmicrobiologie


Cursus Vleestechnologie

Van 100% dierlijk vlees tot 100% plantaardig of een hybride product: wat hebben ze gemeen? Wil je jezelf verder ontwikkelen en meer technologische kennis verkrijgen d...

  1. Start 31 augustus 2021
  2. Den Bosch
  3. 5 maanden
Afgesneden stukken vlees - Cursus Vleestechnologie

Cursus Zuiveltechnologie

De consument verwacht niet anders: zuivelproducten zijn veilig, houdbaar en natuurlijk lekker. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf lig...

  1. Start 02 september 2021
  2. Den Bosch
  3. 5 maanden
Machine in zuivelfabriek - Cursus Zuiveltechnologie

Cursus Bakkerijtechnologie

Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat le...

  1. Start 02 september 2021
  2. Den Bosch
  3. 5 maanden
Afgebakken broodjes komen uit de machine - Cursus bakkerijtechnologie



Cursus Packaging Projectmanager

Verpakken van producten is een wezenlijk onderdeel in de gehele keten van een product. Van opdracht om een verpakking voor een product(range) te maken, tot de uiteinde...

  1. Start 09 september 2021
  2. Den Bosch
  3. 6 maanden
Bbrainstormsessie ontwerp verpakking - Cursus Pachaging projectmanager






Workshop Zout- en suikerverlaging

Deze workshop geeft je theoretische en praktische kennis over de (on)mogelijkheden van zout- en suikervervanging.

  1. Start 05 oktober 2021
  2. Bergen op Zoom, Den Bosch
  3. 1 dag
Suikerklontjes naast een bakje met zout - Workshop Zout en suikerverlaging




Cursus Levensmiddelenchemie

Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen? Wie met voe...

  1. Start 16 november 2021
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden
Moleculen - Cursus Levensmiddelenchemie

Cursus Idee ontwikkeling voor food concepten

Wil je een food concept ontwikkelen, maar vind je het lastig om tot ideeën te komen? In deze korte cursus leren we je hoe je vanuit verschillende invalshoeken tot ide...

  1. Start 23 november 2021
  2. Den Bosch
  3. 2 maanden
Personen aan een tafel die bezig zijn met een brainstormsessie - Cursus idee ontwikkeling voor food concepten

Cursus Voedselveiligheid & houdbaarheid

Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als ons dagelijks eten. Voedselveiligheid is een hot topic en ligt altijd onder een vergrootglas. Alle reden dus om risico’s te m...

  1. Start 08 februari 2022
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden
Post-it met tekst 'Food safety' op eieren geplakt - Cursus voedselveiligheid en houdbaarheid

Cursus Productontwikkeling & ingrediënten

Onderzoek staat aan de basis van productontwikkeling van voedingsmiddelen. Kennis van onderzoeksmethoden, analysetechnieken en sensoriek zijn daarbij onmisbaar. De hoo...

  1. Start 10 februari 2022
  2. Den Bosch
  3. 6 maanden
Granen in laboratorium - Cursus Productontwikkeling en ingrediënten

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbete...

  1. Start 10 februari 2022
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden
Hand vinkt takenlijst af - Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Online course Meat Technology in the Netherlands

The Netherlands is one of the world´s largest exporters of agricultural-food products, second only to the US. The meat processing and the dairy industries, with sales...

  1. Startdatum wordt met je afgestemd
  2. Op locatie
  3. 8 dagen
Stukken vlees in een krat - Online cursus Meat technology

Online basiscursus zuiveltechnologie

Werkzaam in de zuivel of in een aanverwante bedrijfstak en op zoek naar kennis over zuivel en zuivelingrediënten? Volg dan nu de online basiscursus Zuiveltechnologie e...

  1. Startdatum wordt met je afgestemd
  2. Op locatie
  3. 8 dagen
Man in labjas kijkt naar een fles melk in zijn hand - Online basiscursus zuiveltechnologie

Online Kennismaking met bakkerijtechnologie

Werkzaam in de bakkerijsector of in een aanverwante bedrijfstak en op zoek naar kennis over de brood en banket? Volg dan nu de online cursus Kennismaking Bakkerijtechn...

  1. Doorlopend beschikbaar
  2. Op locatie
  3. 7 dagen
Afgebakken broodjes komen uit de machine - Online kennismaking met bakkerijtechnologie