1. Home
 2. Hbo-opleidingen
 3. Ontdek het: Biologie, Klimaat en Milieu

Ontdek het: Biologie, Klimaat en Milieu

Is jouw kind als toekomstige bioloog bezig met onderzoek om bij te dragen aan gezonder eten, een beter milieu en een goed leven voor dieren? Of is jouw kind geïnteresseerd in de wereld van de (groene) stad van de toekomst? Leeft jouw kind zich uit met design en management om het landschap vorm te geven? Misschien bedenkt jouw kind oplossingen voor een beter milieu en een leefbare aarde. Ontdek het samen bij HAS green academy.

Wie zijn wij?

HAS green academy is dé hogeschool voor agro, food en leefomgeving in Den Bosch en Venlo. Al 75 jaar. Je kunt bij ons terecht voor 15 hbo-opleidingen waarvan twee internationaal. Volg je een opleiding bij ons, dan werk je vanaf dag één samen met medestudenten aan actuele vraagstukken van bedrijven en organisaties. Met de kennis en ervaring die je opdoet, ontwikkel je praktische oplossingen die bijdragen aan een gezonde omgeving met voldoende gezond voedsel. Zowel in Nederland als daarbuiten. Wij leiden jou daarmee op tot een ondernemende professional met een open mind. Heb jij een hart voor groen? Ontdek het!

Opleidingen in dit thema

 • Applied Geo-Information Science

  Diploma
  Bachelor of Science
  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  4 jaar

  Wil jij weten hoe je een app ontwikkelt die de kortste route berekent naar een laadpaal voor elektrische auto's? Dan ben je bij de opleiding Applied Geo-Information Science aan het juiste adres! Je leert met behulp van (geo) data science maatschappelijke thema's op te lossen.

 • Management van de Leefomgeving

  Diploma
  Bachelor of Science
  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  4 jaar

  Ben jij graag in de natuur en houd je van aardrijkskunde of biologie? Dan is de hbo-opleiding Management van de Leefomgeving iets voor jou!

 • Milieukunde

  Diploma
  Bachelor of Science
  Locatie
  Den Bosch
  Studieduur
  4 jaar

  Ben jij gek op scheikunde en biologie? Bij de hbo-opleiding Milieukunde ga je met deze vakken aan de slag om oplossingen te vinden voor een beter milieu en een leefbare aarde.

 • Toegepaste Biologie

  Diploma
  Bachelor of Science
  Locatie
  Den Bosch en Venlo
  Studieduur
  4 jaar

  Ben jij nieuwsgierig en geïnteresseerd in biologie? Bij Toegepaste Biologie leer je om met onderzoek een bijdrage te leveren aan gezonder eten, een beter milieu en een goed leven voor de dieren.

Ervaar het tijdens een open dag!