Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HAS Year Event

foto confetti

Het HAS Year Event wordt gehouden als brede ontmoeting tussen de HAS en haar relaties, een ‘open huis’, maar dan geheel op HAS-wijze! Centraal tijdens het event staat de uitreiking van de HAS-awards.

Voor de 8e keer werd op 20 juni bij HAS Hogeschool het jaarlijkse HAS Year Event gehouden mét de uitreiking van de HAS Awards in 4 categorieën: Jong & Ondernemend, Duurzame samenwerking Non-profit, MKB en Grootbedrijf. De winnaars zijn respectievelijk Marieke Schouten, de Limgroup, Melkveebedrijf Custers-Keursten en de LLTB. De uitreiking werd omlijst door een kennisexpositie van afstudeeropdrachten van studenten van HAS Hogeschool. Het HAS Year Event stond dit jaar in het teken van de Sustainable Development Goals van de VN die HAS Hogeschool als richtlijn gebruikt bij het doen van onderzoek en het ontwikkelen van kennis. Lector Frederike Praasterink ging hierop in samen met Annemarie Rakhorst, oprichter en eigenaar van het platform Duurzaamheid.nl. Ruim 300 studenten, medewerkers en externe relaties van HAS Hogeschool bezochten het event.

Kennisexpositie

Kennis Expositie - HAS Hogeschool

HAS Hogeschool is een opleider die studenten én cursisten klaarstoomt om met de grote uitdagingen in onze maatschappij op het gebied van agro, food en leefomgeving aan de slag te gaan en daar verschil te maken. Tijdens het Year Event delen onze afstuderende studenten middels een posterpresentatie aan welke real-life solution ze de afgelopen maanden hebben gewerkt. Een presentatie van ruim 170 afstudeeropdrachten!

HAS Awards

HAS Award Winnaars

Jaarlijks worden tijdens het HAS Year Event de HAS Awards uitgereikt. Dit als blijk van waardering voor de waardevolle samenwerking die we hebben met zowel commerciële als non-profit instellingen.


Bij HAS Hogeschool hebben we een uniek concept waarbij studenten en professionals samen continu werken aan innovatieve praktijkgerichte oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. De aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk staat bij ons voorop.
Docenten en studenten hebben dit jaar hun nominaties aangedragen en daaruit is een shortlist ontstaan in de categorieën Duurzame samenwerking Grootbedrijf, MKB en Non-Profit en de categorie Jong & Ondernemend.

Wilt u meer weten over het HAS Year Event? Bekijk dan ook eens de speciaal ingerichte website HASYearEvent.nl.

Communicatiespecialist events

ing. Josephine de Vries

Communicatiespecialist events


E: J.deVries@has.nl

foto Josephine de Vries

Uitnodiging ontvangen?

Deel deze pagina