Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

BO Expositie Thema Food

Binnen deze bundeling laten we afstudeeropdrachten zien die zich specifiek richten op het thema food. Denk aan:

  • de ontwikkeling van een zoutbewuste toolkit voor (chef)koks,
  • een project over het verminderen van voedselverspilling,
  • het onderzoeken van de houdbaarheid van cold brew koffieproducten en
  • het ontwikkelen van een duurzame banaan.

Naast het volledige overzicht, kun je hier ook onderwerpspecifieke selecties vinden: Onderzoek, Productontwikkeling, Marketing, Verpakkingen, Duurzaamheid, Kwaliteit en productie, Advies en Gezondheid.

Meer weten?

BO Expositie thema FOOD per onderwerp

Onderzoek

Productontwikkeling

Marketing

Verpakkingen

Duurzaamheid

Kwaliteit en Productie

Advies

Gezondheid

Programma HAS Expo 2020

  • Guided tours

    Onze lectoren, bedrijfsadviseurs, docenten en studenten geven je rondleidingen langs de posters en laten zien waar dit studiejaar aan gewerkt is.

    Guided Tours

  • HAS Talkshow - Live!

    Bekijk de live HAS-talkshow met 3 van onze lectoren onder leiding van alumna Froukje Kooter. En heb je vragen? Stel ze dan in de live chat!

    HAS Talkshow