1. Home
 2. Meer HAS
 3. HAS Expo 2023

HAS Expo 2023

Ontdek het talent van onze HAS-studenten! Deze digitale expositie laat zien hoe onze studenten hun talent inzetten om bij te dragen aan de oplossingen voor o.a. duurzame voedselproductie, klimaatrobuuste landschappen en gezonde leefomgevingen.

Er zijn ruim 150 posters gemaakt, verdeeld over de thema’s agro, food, leefomgeving & natuur en business & ondernemerschap. De posters geven een inkijk in de real-life opdrachten die ze hebben uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers.

Extra makkelijk: ze zijn gebundeld op thema en onderwerp. Op elk gewenst moment te bekijken, iedere dag van het jaar.

Over de HAS Expo

De HAS Expo draait om wie wij HAS’ers zijn en waar we in geloven: Het creëren van een betere toekomst voor onszelf en de wereld door bij te dragen aan een gezonde omgeving met voldoende gezond voedsel vanuit een volhoudbare balans tussen mens, natuur en economie.

Tijdens de kennisexpositie laten we zien hoe we dat doen vanuit ons HAS-concept: studenten, docenten en professionals uit het werkveld die sámen werken aan vraagstukken in de sectoren agro, food en leefomgeving.

Blader door de HAS Expo 2023

 • Food

  Food

  Bekijk de posters per onderwerp: Productontwikkeling, Verpakkingen, Kwaliteit & Productie, Gezondheid & Advies en Voedselsystemen.

 • Dier

  Dier

  Binnen het thema dier laten we afstudeeropdrachten zien die zich richten op diverse onderwerpen zoals stalklimaat, voeropname, beweiding, kringlopen sluiten en het reduceren van ammoniak- en methaanemissies.

 • Natuur

  Leefomgeving en Natuur

  Op deze pagina laten we afstudeeropdrachten zien die zich specifiek richten op het thema leefomgeving en natuur. Er zijn onderwerpspecifieke selecties te bekijken: Leefomgeving & landschap, Water en Landbouw & Biodiversiteit.

 • Plant

  Plant

  Bekijk hier alle afstudeerprojecten op het gebied van het thema plant. De posters zijn onderverdeeld op sector: Landbouw en Glastuinbouw.

 • Ondernemerschap

  Business & Ondernemerschap

  Bekijk op deze pagina alle afstudeeropdrachten zien die zich binnen de domeinen agro, food en leefomgeving specifiek richten op business en ondernemerschap. Denk aan: digitalisering, verdienmodellen, certificering en nieuwe markten verkennen.

Zelf samenwerken met deze enthousiaste jonge professionals?

Heb jij vraagstukken binnen jouw organisatie waar je de expertise en/of mankracht niet voor in huis hebt? Wil jij innoveren, verduurzamen of uitbreiden? Onze (afstuderende) studenten en docent-adviseurs gaan graag de uitdaging voor jou aan. Met onze expertise en ons enthousiasme zorgen wij voor een passend eindresultaat. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs