1. Home
  2. Meer HAS
  3. Reviews
  4. Studentverhaal Lars

Studentverhaal Lars

‘HAS green academy is een super prettige school! De sfeer, kleinschaligheid en persoonlijk contact spreken me erg aan. Daarnaast niet onbelangrijk: mijn opleiding is nergens anders te volgen!’

Ook vindt Lars de combinatie tussen theorie en praktijk fantastisch.

Excursie Floriade

Gedurende de opleiding ga je veel op pad. Er worden interessante excursies en uitjes gepland. ‘Laatst zijn we met de opleiding op 2 daagse excursie naar de Floriade en de Rotterdamse haven geweest’. Buiten alle nuttige theorie lessen, ontwikkel je dus ook sociale vaardigheden. Het samenwerken met medestudenten en externe bedrijven is een goede voorbereiding voor het bedrijfsleven na de opleiding.

Mijn opleiding is nergens anders te volgen!

Groepsprojecten

Lars ging even de mist in bij een project wat hij samen met een groep maakte. ‘Je mocht zelf de groep samenstellen en hierbij had ik gekozen voor het groepje met een leuke sfeer.’ Zo leuk, dat het later iets té gezellig bleek te zijn. Het moet niet ten kosten gaan van het eindproduct. ‘In het vervolg zal ik hier bij het kiezen rekening mee houden’.

Stage

In leerjaar 1 liep Lars zeven weken stage bij Rosies. Een bedrijf wat glutenvrije ontbijtproducten maakt. Een erg prettige stage waarvan Lars veel heeft geleerd. ‘Alle theorie die ik in de rest van het jaar had geleerd, heb ik bij Rosies voor de eerste keer echt in de praktijk gezien. Het was een uitdaging om op jezelf aangewezen te zijn. Er waren geen docenten waaraan je kon vragen wat je moest doen.’ Vragen loste Lars zelf op met het stagebedrijf. Hierdoor is hij een stuk zelfstandiger geworden.