1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Stefanie van Mook en Liesbeth Velema te gast in podcast Hart voor Groen over thema gezonde voeding

Liesbeth Velema en Stefanie van Mook te gast in podcast Hart voor Groen over thema gezonde voeding

Er is weer een nieuwe aflevering van onze onderzoekspodcast Hart voor Groen beschikbaar. Deze aflevering is de laatste van een serie van 4 afleveringen over het thema gezond voedselkeuzegedrag. Eerder hadden we het al over hoe onze voedselomgeving eruit ziet, hoe vrij de consument is in de keuzes die hij maakt en hoe het voedselaanbod verbeterd kan worden. In deze aflevering praten we over gezonde voeding als onderdeel van een gezond leven. Want gezonde voeding staat natuurlijk niet op zichzelf.

Liesbeth-Stefanie-Florieke

Te gast zijn Stefanie van Mook van HAS green academy en Liesbeth Velema van het Voedingscentrum. Stefanie is programmamanager van het onderzoeksprogramma Gezonde Leefomgevingen en Liesbeth is expert voeding en gedrag bij het Voedingscentrum. Luister mee naar een bijzonder gesprek tussen host Florieke Koers en deze twee dames over gezonde voeding als onderdeel van zowel een gezonde levensstijl als een gezonde leefomgeving. 

Publicatiedatum
22-03-2024

Gezonde Leefomgevingen

Aan bod komt onder meer de rol van het Voedingscentrum als het gaat om het stimuleren van gezond voedselkeuzegedrag en het onderzoeksprogramma Gezonde Leefomgevingen.

Meer weten over dit programma

Over Hart voor Groen

Hart voor Groen is de onderzoekspodcast van HAS green academy. In deze podcast verkennen we onderzoeksthema’s die op het snijvlak van agro, food en leefomgeving liggen. Er komt van alles langs: kennis en expertise met betrekking tot praktijkonderzoek, boeiende projecten en persoonlijke verhalen. 

Luister de aflevering nu via HAS.nl/hartvoorgroen of in je favoriete podcast-app.

Meer weten of reageren?

Wil je reageren op een van de afleveringen? Dit kan via onze sociale media: @hasgreenacademy #hasgreenacademy #hartvoorgroen. Of stuur een mail naar nieuws@has.nl.

Meer informatie over onderzoek bij HAS green academy