1. Home
 2. Meer HAS
 3. HAS Expo 2023
 4. HAS Expo - thema Plant

Plant

Bekijk hier alle afstudeerprojecten op het gebied van het thema plant. De posters zijn onderverdeeld op sector: Landbouw en Glastuinbouw.

Plant

Wat mag je o.a. verwachten? Precisielandbouw, storkenteelt, nitraatnormen, aardbeienteelt op steenwol, de potentie van de veldboon en bodemkwaliteit.

Voor het gebruiksgemak adviseren wij om de posters op fullscreen te bekijken.

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

 • foto Anouk van Rossum

  ir. A.M.L. (Anouk) van Rossum

  Coördinator zakelijke dienstverlening Agri & Business

  A.Rossum@has.nl
  A.Rossum@has.nl

Blader door de HAS Expo 2023

 • Food

  Food

  Bekijk de posters per onderwerp: Productontwikkeling, Verpakkingen, Kwaliteit & Productie, Gezondheid & Advies en Voedselsystemen.

 • Dier

  Dier

  Binnen het thema dier laten we afstudeeropdrachten zien die zich richten op diverse onderwerpen zoals stalklimaat, voeropname, beweiding, kringlopen sluiten en het reduceren van ammoniak- en methaanemissies.

 • Natuur

  Leefomgeving en Natuur

  Op deze pagina laten we afstudeeropdrachten zien die zich specifiek richten op het thema leefomgeving en natuur. Er zijn onderwerpspecifieke selecties te bekijken: Leefomgeving & landschap, Water en Landbouw & Biodiversiteit.

 • Ondernemerschap

  Business & Ondernemerschap

  Bekijk op deze pagina alle afstudeeropdrachten zien die zich binnen de domeinen agro, food en leefomgeving specifiek richten op business en ondernemerschap. Denk aan: digitalisering, verdienmodellen, certificering en nieuwe markten verkennen.