Webinar CSRD

Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgeving rondom due dilligence verplichtingen, ketentransparantie en duurzaamheid? Weet jij al hoe je orde gaat scheppen in de grote hoeveelheid data rondom de Corporate Sustainability Reporting Directive? Dit gratis webinar geeft je een eerste beeld van de kansen die deze nieuwe wetgeving jouw bedrijf kan bieden.

man met doos appels

Datum
06-02-2024
Locatie
Online
Tijd
16:00 - 17:00

Vanuit de CSRD wordt rapporteren over duurzaamheid per 2025 een verplichting voor grote bedrijven. Ook als jouw bedrijf niet rapportageplichtig wordt, krijg je ermee te maken. Bijvoorbeeld doordat je als toeleverancier hier vragen over krijgt. Het is dus belangrijk om te weten wat dit voor jouw bedrijf betekent.

Je kunt de nieuwe wetgeving zien als bedreiging, of als kans om te verduurzamen en duurzaamheidsdoelen te verankeren binnen het bedrijf. Om deze kansen te belichten, heeft HAS green academy de cursus CSRD ontwikkeld, die in maart zal beginnen.

 

 

 

Het is niet langer alleen nog maar aan de koplopers, iedereen krijgt te maken met de CSRD.
Ir. Maarten van Oosterhout
Docent Sustainability Transitions - International Food and Agribusiness

De cursus is ontwikkeld voor inkoop-, sales-, suply chain, marketing-, en kwaliteitsmanagers binnen de food en agro sector, die aan de slag willen (of moeten) met verduurzaming of het rapporteren over duurzaamheid binnen hun werk. Tijdens de cursus wordt in beeld gebracht wat CSRD betekent voor de agro-food sector en leer je, onder andere, om een duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen, vanuit jouw inkoop, marketing en supply chain. 

In dit gratis webinar geeft docent Maarten van Oosterhout een eerste introductie van CSRD in de agro en food sector, legt hij potentiële kansen bloot, en beantwoordt hij vragen over de cursus.

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 6 februari 2024.
Meer weten over de cursus CSRD?
Bekijk hier de cursuspagina of neem contact op met Lamiaâ Fareh (l.fareh@has.nl).